ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ανακαλύψαμε τις top10 mascara για ονειρεμένο όγκο


Ελένη Τσούτση

7 Φεβρουαρίου 2022

Ανακαλύψαμε τις top10 mascara για ονειρεμένο όγκο
Αν κάτι τραβάει την προσοχή σε ένα πρόσωπο αυτό είναι ένα όμορφο βλέμμα και η mascara είναι το καλλυντικό που πάντα μας βοηθάει να το αποκτήσουμε.

Δεν είναι τυχαίο ότι η mascara ματιών θα είναι για πάντα το απόλυτο γυναικείο trend, που θα λατρεύουν να φοράνε οι γυναίκες. Αρκεί μόνο ένα πέρασμα για να κάνετε τα μάτια σας τον απόλυτο πρωταγωνιστή.

Οι makeup artists προτείνουν τις παρακάτω συμβουλές για πυκνές βλεφαρίδες:

  • Πριν βάψετε τις βλεφαρίδες σας, τις πουδράρετε με ένα μεγάλο πινέλο. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να δουλέψουν καλύτερα τη μάσκαρα και να διακρίνουν ποιες βλεφαρίδες έχουν βαφτεί από τη ρίζα έως την άκρη και ποιες όχι.
  • Πλένετε συχνά το πινέλο από τη μάσκαρα. Ακριβώς όπως καθαρίζουμε τα υπόλοιπα πινέλα, πρέπει να κάνετε και με το πινέλο της μάσκαρας, ιδιαίτερα όταν έχει μαζευτεί αρκετό προϊόν στις τρίχες.
  • Καθαρίζετε με ένα χαρτομάντηλο το περιττό προϊόν που πάντα υπάρχει στην καινούργια μάσκαρα.
  • Χρησιμοποιείστε καστορέλαιο για να ξεβάφονται αλλά και για να τις ενυδατώνουν. Είναι συστατικό που ενισχύει την πυκνότητά τους.
  • Αποφύγετε το ψαλίδι για βλεφαρίδες, αν δεν είναι σίγουρες για σωστή χρήση. Είναι αρκετά επικίνδυνο και μπορεί να τις βλάψει.

Δώστε λοιπόν ένταση στο βλέμμα σας χρησιμοποιώντας μια από τις παρακάτω υπέροχες mascara: