ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να δημιουργήσετε ένα μακιγιάζ χωρίς λιπαρότητα


Ελένη Τσούτση

10 Φεβρουαρίου 2022

Πώς να δημιουργήσετε ένα μακιγιάζ χωρίς λιπαρότητα
Πόσες φορές την ημέρα χρειάζεται να φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας και να απομακρύνετε την περιττή λιπαρότητα που επιμένει και εμφανίζεται συνέχεια; Αν ναι, τότε σας έχουμε τα καλύτερα tips για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς λιπαρότητα

Πριν το μακιγιάζ καθαρίστε πολύ καλά το δέρμα σας, με ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου και απλώστε μια τονωτική λοσιόν κατάλληλη για το δέρμα σας. Προτιμήστε καθαριστικά με σαλικυλικό οξύ που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει τους πόρους και μειώνει την εμφάνιση των μαύρων στιγμάτων και της λιπαρότητας.

Μην παραμελείτε την ενυδάτωση του δέρματος, άσχετα αν το δέρμα σας είναι λιπαρό κι έχει ανάγκη από υγρασία, εξισορρόπηση και αντιρυτιδική δράση. Επιλέξτε μια κρέμα κατάλληλη για το δέρμα σας με μη λιπαρή υφή, σε μορφή γαλακτώματος.

Jenny.Gr

Η καλύτερη λύση είναι τα mineral make up ή σε υγρή μορφή. Επειδή η βάση μακιγιάζ είναι το πιο σημαντικό προϊόν πού έρχεται σε άμεση επαφή με το δέρμα και δημιουργεί την τέλεια βάση για να φαίνεται το δέρμα αψεγάδιαστο, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε την κατάλληλη για το δέρμα σας ώστε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επίσης, επιλέξτε έναν τόνο πιο ανοιχτό από το φυσικό σας χρώμα γιατί η βάση μακιγιάζ σε συνδυασμό με το σμήγμα που εκκρίνει το δέρμα, σκουραίνει το αρχικό χρώμα που δημιουργήσατε.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.