ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

6 κόκκινα κραγιόν για να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Ελένη Τσούτση

11 Φεβρουαρίου 2022

6 κόκκινα κραγιόν για να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Τα κόκκινα χείλη είναι το σήμα κατατεθέν της ημέρας και μπορείτε να τα αποκτήσετε με την κατάλληλη απόχρωση. Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ και κάντε τα χείλη σας τον απόλυτο πρωταγωνιστή του look

Το κόκκινο χρώμα είναι συνδεδεμένο με την γιορτή του έρωτα. Μπορεί να ακούγεται λίγο κλισέ αλλά ισχύει, αφού το κόκκινο ξυπνάει αμέσως τις αισθήσεις και είναι η top ερωτική απόχρωση που αγαπάμε να φοράμε την γιορτή των ερωτευμένων.

Αν αναζητάτε λοιπόν την αφορμή για να φορέσετε κόκκινο κραγιόν, αυτή είναι η ευκαιρία σας. Είτε κανονίσετε έξοδο με τον σύντροφό σας είτε με τις φίλες σας, επιλέξτε μια φλογερή κόκκινη απόχρωση και δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό makeup look που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Παρακάτω θα βρείτε μερικά tips για την τέλεια εφαρμογή του κόκκινου lipstick:

  • Μην προτιμήσετε τις πολύ ματ υφές καθώς στεγνώνουν στα χείλη και τα κάνουν να φαίνονται ξηρά μετά από λίγη ώρα. Αντίθετα, επενδύστε σε ενυδατικές υφές αν δεν σας αρέσουν οι γυαλάδες στα χείλη.
  • Σημαντικό βήμα είναι το περίγραμμα! Ορίστε τα χείλη σας με το κατάλληλο μολύβι χειλιών και αποκτήστε ζουμερά χείλη, έτοιμα για φίλημα.

Extra tip: Γεμίστε και το εσωτερικό των χειλιών με το μολύβι για να δώσετε μεγαλύτερη ένταση στο κραγιόν.

Δείτε παρακάτω τις πιο hot αποχρώσεις κόκκινου κραγιόν:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.