ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

LFW: Τα beauty trends που ξεχωρίσαμε και μάλλον θα λατρέψετε


Ελένη Τσούτση

24 Φεβρουαρίου 2022

LFW: Τα beauty trends που ξεχωρίσαμε και μάλλον θα λατρέψετε
Instagram/@Emilia Wickstead
Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου επέστρεψε και εμείς είμαστε εδώ για να καταγράψουμε τα beauty trends που ξεχωρίσαμε

Η Eβδομάδα Mόδας του Λονδίνου ξεκίνησε με τα shows να πραγματοποιούνται φυσικά και επιτέλους ο κόσμος της μόδας επέστρεψε στην κανονικότητα. Οι σχεδιαστές για ακόμη μία φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με δημιουργίες που είχαν τόσο 90s αναφορές, disco αλλά και πιο dark ύφος.

Έτσι δεν είναι περίεργο που οι makeup artists στη βρετανική πρωτεύουσα έβαλαν και αυτή τη φορά τα δυνατά τους και λίγη παραπάνω φαντασία στα beauty looks τους για να εντυπωσιάσουν, μιας και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω στα μοντέλα.

Παρακάτω θα βρείτε τις 4 hot τάσεις που ξεχωρίσαμε και μπορείτε από σήμερα κιόλας να τις εντάξετε στο καθημερινό σας makeup look.

Conner Ives

Για το ντεμπούτο του στην πασαρέλα, ο οίκος Conner Ives μας γύρισε πίσω στα 00s. Τόσο με το έντονο λευκό concealer κάτω από τα μάτια όσο και με τα ombre χείλη. Εκείνο όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν τα μικρά χρωματιστά κρύσταλλα γύρω από τα μάτια των μοντέλων. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό και αν κάτι ξεχωρίσαμε ήταν πόσο φρέσκο και παιχνιδιάρικο έδειχνε το makeup look με λίγα κρύσταλλα στο πρόσωπο.

Roksanda

Το eyeliner έχει εξελιχθεί και οι γραμμές γίνονται ακόμη πιο συμμετρικές και έντονες. O οίκος Roksanda δημιούργησε έντονες και υπερβολικές γραμμές στα μάτια των μοντέλων που είχαν μια αίσθηση DIY γραμμών. Αυτή ακριβώς η αίσθηση της ελευθερίας ήταν το concept της συλλογής του οίκου.

Emilia Wickstead

Ανάμεσα στα τολμηρά makeup looks, η σχεδιάστρια, Emilia Wickstead θέλησε να δώσει έμφαση στη λαμπερή επιδερμίδα. Η Lucia Pica δημιούργησε ένα άψογο φινίρισμα με λάμψεις και το δέρμα των μοντέλων έδειχνε γεμάτο φρεσκάδα και ζωντάνια.

Harris Reed

Στο show του Harris Reed, ο makeup artist, Terry Barber, εμπνεύστηκε από τη disco της δεκαετίας του '70. Πρωταγωνιστής ήταν το ματ κόκκινο κραγιόν που συνδυάστηκε υπέροχα με ένα smokey eye look. Ένα διαχρονικό look που μας θύμισε ότι τα κόκκινη χείλη θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στα shows.

Εσείς ποιο από τα παραπάνω trends θα δοκιμάζατε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.