ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα λεπτά φρύδια των 90s κάνουν δυναμικό comeback και δεν είμαστε έτοιμες γι’ αυτό


Ελένη Τσούτση

25 Φεβρουαρίου 2022

Τα λεπτά φρύδια των 90s κάνουν δυναμικό comeback και δεν είμαστε έτοιμες γι’ αυτό
Μπορεί τα λεπτά φρύδια πλέον να μας φαίνονται ένα κακό trend που πέρασε αλλά όλα δείχνουν ότι επιστρέφουν και εμείς δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα μας βρουν απέναντί τους.

Αν ήσασταν έφηβες στην δεκαετία των '90 ή των 00s, θα θυμάστε τις αγαπημένες σταρ να πρωταγωνιστούν στα video clips τους και να έχουν πολύ λεπτά φρύδια. Τότε ήταν η τέλεια επιλογή όμως οι δεκαετίες πέρασαν και η Cara Delevingne μας έδειξε πώς τα χοντρά και ατημέλητα φρύδια μπορούν αναδείξουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και σίγουρα τονίζουν μοναδικά το βλέμμα.

Οι τάσεις όμως κάνουν το κύκλο τους και τα λεπτά φρύδια επιστρέφουν. Μάλιστα, το hashtag #ThinBrows έχει 32.2 εκατ. views στην πλατφόρμα του TikTok. Η Bella Hadid είναι από τις λίγες σταρ που ήδη έχουν υιοθετήσει τη συγκεκριμένη τάση και ας είμαστε ειλικρινείς, της ταιριάζει πολύ. Έχει βρει τον τρόπο ώστε τα λεπτά της φρύδια να φέρνουν την ισορροπία στα χαρακτηριστικά της.

Φυσικά, οι τάσεις είναι για να τις καταγράφουμε και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να τις ακολουθεί. Οπότε stay calm και δώστε στα φρύδια σας το σχήμα που πραγματικά σας αρέσει!

Πάντως σύμφωνα με τα στοιχεία του Google search, η τάση με τα λεπτά φρύδια είναι η τρίτη στη σειρά μεγαλύτερη αναζήτηση σχετικά με την ομορφιά. Εμείς σας ενημερώσαμε για τις εξελίξεις, εσείς δεν έχετε παρά να αποφασίσετε αν θα γυρίσετε πίσω στα 90s ή όχι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.