ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Frosted eyeshadow: Έτσι φοράνε τις σκιές όλες οι celebrities τώρα


Ελένη Τσούτση

31 Μαρτίου 2022

Frosted eyeshadow: Έτσι φοράνε τις σκιές όλες οι celebrities τώρα
Το makeup είναι έκφραση και δεν έχετε παρά να εκφράσετε την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά σας

Η πετυχημένη σειρά του HBO, Euphoria έχει επαναφέρει πολλές τάσεις στο μακιγιάζ. Μας έκανε να θέλουμε glitters και έντονα χρώματα στα μάτια μας, κάτι που ίσως αποφεύγαμε τα προηγούμενα χρόνια. Οι σκιές ματιών παίρνουν και πάλι τον δυναμικό ρόλο που έχουν στο μακιγιάζ και αναγεννάται η frosted εκδοχή τους.

Αυτή η εκδοχή δεν είναι τίποτα άλλο από σκιές σε μορφή κρέμας που απλώνονται εύκολα και συνθέτουν ένα υπέροχο μεταλλικό εφέ. Μάλιστα, πολλές έχουν shimmer και χαρίζουν μοναδική λάμψη στα μάτια. Σας προτείνουμε να επιλέξετε pastel αποχρώσεις καθώς δημιουργούν ένα πιο safe αποτέλεσμα αλλά εξίσου εντυπωσιακό.

Οι makeup artists αλλά και τα απανταχού κορίτσια του Instagram, έσπευσαν να γεμίσουν το feed μας με τις προτάσεις τους με frosted eye makeup looks, που όλες μπορούμε να δοκιμάσουμε και να είμαστε έτοιμες για τη νέα σεζόν!

Tip: Πριν εφαρμόσετε την σκιά, μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε μία βάση ώστε να ενισχύσετε τόσο την απόδοση της σκιάς όσο και τη διάρκεια.

Τολμήστε να αντιγράψετε τα παρακάτω makeup looks και κάντε τα μάτια σας θα λάμπουν στην κυριολεξία!

Dazzleshadow Liquid, Mac

Jenny.Gr

Lid Lustre, Victoria Beckham Beauty

Jenny.Gr

Lidstar in Lily, Glossier

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS