ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

6 makeup looks που θα σας πείσουν να αγοράσετε λευκό eyeliner


Ελένη Τσούτση

1 Απριλίου 2022

6 makeup looks που θα σας πείσουν να αγοράσετε λευκό eyeliner
O οίκος Dior δημιούργησε μια νέα αγαπημένη τάση στο μακιγιάζ που είναι η λευκή γραμμή eyeliner

Το λευκό eyeliner πρωταγωνίστησε στο τελευταίο fashion show του και μετέτρεψε ένα απλό μακιγιάζ σε ένα λαμπερό, γεμάτο υποσχέσεις βλέμμα. Το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Peter Philips και χωρίς αμφιβολία έκανε πάλι τα μαγικά του. Τόσο στα προηγούμενα όσο και στο τελευταίο show του οίκου, το eyeliner έχει την τιμητική του.

Μία από τις τελευταίες τάσεις λοιπόν στο μακιγιάζ είναι το λευκό eyeliner και αν ανήκετε στις διστακτικές, τα makeup looks που συγκεντρώσαμε θα σας αλλάξουν γνώμη.

Ανεξάρτητα από το αν είστε αρχάρια ή προχωρημένη, είναι πάντα καλό να ξεφεύγετε από τα συνηθισμένα. Το καφέ ή το μαύρο eyeliner είναι πολύ συνηθισμένο και πολυφορεμένο, όμως το λευκό είναι φρέσκο και σίγουρα συναρπαστικό.

Το λευκό eyeliner ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και είναι ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε μια statement εμφάνιση.

Η χρήση ενός λευκού μολυβιού κατά μήκος των ματιών είναι στην πραγματικότητα ένα παλιό κόλπο ομορφιάς που χρησιμοποιούν πολλοί makeup artists για να φωτίσουν αμέσως τα μάτια. Αναβαθμίζει κάθε μακιγιάζ και δημιουργείται μέσα σε δευτερόλεπτα. Είτε θέλετε να κάνετε μια εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ είτε με full glam, το λευκό eyeliner είναι ο καλύτερος τρόπος.

Εσείς ακόμη να το δοκιμάσετε;


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.