ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

To λευκό eyeliner στην συλλογή Haute Couture Dior 2022 είναι μια ωδή στην άνοιξη


Ελένη Τσούτση

27 Ιανουαρίου 2022

To λευκό eyeliner στην συλλογή Haute Couture Dior 2022 είναι μια ωδή στην άνοιξη
Ένα άκρως εντυπωσιακό eye look

O οίκος Dior έφερε την άνοιξη μέσα από το τελευταίο του show. Εκτός από τις μοναδικές δημιουργίες του, εμείς εστιάσαμε στο μακιγιάζ των μοντέλων και την διαφορά έκανε το signature eye look τους. Το λευκό eyeliner πρωταγωνιστούσε και μετέτρεψε ένα απλό μακιγιάζ σε ένα λαμπερό, γεμάτο υποσχέσεις βλέμμα.

Η creativer director του εμβληματικού οίκου, Maria Grazia Chiuri, παρουσίασε την couture συλλογή της στο Musée Rodin στο Παρίσι. Το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Peter Philips και χωρίς αμφιβολία έκανε πάλι τα μαγικά του. Τόσο στα προηγούμενα όσο και στο τελευταίο show του οίκου, το eyeliner έχει την τιμητική του.

Όμως αυτή τη φορά δημιούργησε μία μοντέρνα εκδοχή του reverse eyeliner σε λευκή απόχρωση που ταιριάζει μοναδικά με τα spring looks σας.

Το λευκό eyeliner επιστρέφει και ήρθε για να χαρίσει φως στο καθημερινό μακιγιάζ σας. Αν δεν έχετε πιστεί ακόμη, οιπαρακάτω inspo φωτογραφίες θα το κάνουν!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS