ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς θα πετύχετε το τέλειο natural makeup look


Ελένη Τσούτση

17 Απριλίου 2022

Πώς θα πετύχετε το τέλειο natural makeup look
To φυσικό μακιγιάζ είναι το αγαπημένο των makeup artists

Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να έχουν ένα φυσικό μακιγιάζ αλλά το δύσκολο είναι η τεχνική.

Για να πετύχετε το natural look πρέπει να δουλέψετε σωστά τα προϊόντα στο πρόσωπό σας και να κάνετε την κατάλληλη προετοιμασία στο δέρμα, για να στρώσουν και απορροφηθούν καλύτερα.

Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση δεν είναι απαραίτητη μόνο πρωί και βράδυ, οι makeup artists προτείνουν και πριν το μακιγιάζ. Πριν από κάθε makeup look, καθαρίστε και ενυδατώστε το πρόσωπό σας, με μία ελαφριά κρέμα ή ακόμα και με ένα serum. Με αυτό τον τρόπο η επιδερμίδα σας θα αναζωογονηθεί και θα πάρει αυτή τη φυσική λάμψη που είναι απαραίτητη.

Primer

Είναι το προϊόν που χρησιμοποιούν όλοι οι makeup artists πριν τη βάση. Το primer προετοιμάζει την επιδερμίδα για το μακιγιάζ και όταν απλώνεται η βάση, αποκτά τέλεια υφή και λαμπερή όψη.

Jenny.Gr

Τρόπος Βαψίματος

Οι κινήσεις και ο τρόπος που θα εφαρμόσουμε το μακιγιάζ στο πρόσωπό μας είναι σημαντικός. Ξεκινάμε από το κέντρο του προσώπου και συνεχίζουμε με φορά προς τα ζυγωματικά. Στη συνέχεια κατεβαίνουμε στα χείλη, το πηγούνι και το λαιμό. Δουλεύουμε πάντα μικρές ποσότητες, με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις.

Για λαμπερό αποτέλεσμα

Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε διαστάσεις στο πρόσωπό μας. Για λαμπερό αποτέλεσμα, shiny όψη δουλεύουμε highlighter, στα σημεία που πέφτει ο ήλιος μήλα, τόξο φρυδιού, γέφυρα μύτης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.