ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

7 serum - foundations για ένα ανάλαφρο, φυσικό αποτέλεσμα


Ελένη Τσούτση

9 Ιουνίου 2022

7 serum - foundations για ένα ανάλαφρο, φυσικό αποτέλεσμα
Εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προτάσεις για να υιοθετήσετε ένα ανάλαφρο και super natural look

To καλοκαίρι το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να νιώθουμε ότι έχουμε μια μάσκα μακιγιάζ στο πρόσωπό μας. Όσο ο καιρός γίνεται πιο ζεστός είναι φυσικό να θέλουμε ένα πιο fresh makeup look επιλέγοντας foundations με λεπτόρρευστη υφή που χαρίζουν στην επιδερμίδα κάλυψη αλλά και ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα που θα μας κάνει να μην ανησυχούμε για τη ζέστη.

Μέσα από το μακιγιάζ προσπαθούμε να αναδείξουμε τα φυσικά χαρακτηριστικά μας. Το πιο βασικό στάδιο είναι αυτό της βάσης του προσώπου, η οποία θέλουμε να είναι όσο πιο απαλή και φυσική γίνεται. Γι’ αυτό καλό είναι να βρούμε το foundation που μας ταιριάζει για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θυμηθείτε ότι η κατάλληλη απόχρωση είναι ένα από τα βασικά κριτήρια επιλογής ενός foundation καθώς και η κάλυψη, η οποία είναι ανάλογη των αναγκών της κάθε επιδερμίδας ξεχωριστά.

Jenny.Gr

Τα foundations σε μορφή serum εφαρμόζονται καλύτερα με διαφορετική τεχνική από τα συνηθισμένα υγρά ή σε πούδρα. Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το serum- foundation;
Aνακινείτε πάντα καλά το μπουκάλι και στη συνέχεια, ρίχνετε μερικές σταγόνες στην παλάμη του χεριού σας.

Η ποσότητα που απαιτείται ποικίλλει ανάλογα με το προϊόν, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να δημιουργήσετε κάλυψη παρά να το αφαιρέσετε. Οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται 3 ή 4 κουκκίδες για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Παρακάτω θα βρείτε τα καλύτερα serum – foundations για να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς:

MAC Studio Waterweight SPF 30 Foundation

Jenny.Gr

Yves Saint Laurent Youth Liberator Serum Foundation SPF20

Jenny.Gr

Shiseido Synchro Skin Glow Luminizing Foundation

Jenny.Gr

Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF20

Jenny.Gr

The Ordinary Serum Foundation

Jenny.Gr

Bobbi Brown Intensive Skin Serum Foundation

Jenny.Gr

Clarins Skin Illusion Natural Hydrating Foundation

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.