ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

6 concealers που θα καλύψουν όλα τα σημάδια και τις ατέλειες


Ελένη Τσούτση

8 Ιουνίου 2022

6 concealers που θα καλύψουν όλα τα σημάδια και τις ατέλειες
Πείτε αντίο στα σημάδια κάτω από τα μάτια σας με τα καλύτερα concealers

Όλες γνωρίζουμε ότι η σωστή διατροφή και το να πίνουμε πολύ νερό βοηθάει σημαντικά στην υγιή όψη της επιδερμίδα μας. Όμως πολλές φορές αυτός ο συνδυασμός δεν λύνει το πρόβλημα των επίμονων μαύρων κύκλων ή κάποιων σημαδιών κάτω από τα μάτια. Κάτι που θα μας βοηθήσει λοιπόν είναι να υιοθετήσουμε μια συχνή skincare ρουτίνα που θα περιορίσει το πρήξιμο, τους μαύρους κύκλους αλλά και την κούραση της ημέρας.

Χαρίστε λάμψη και φως στο βλέμμα σας με τα καλύτερα concealers της αγοράς και δώστε έμφαση στο βλέμμα σας. Εμείς συγκεντρώσαμε τα θαυματουργά concealers που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα νεσεσέρ αυτό το καλοκαίρι και υπόσχονται να αλλάξουν την όψη των κουρασμένων ματιών.

Jenny.Gr

Σύμφωνα με τους makeup experts, το χρώμα που θα επιλέξετε για την περιοχή κάτω από τα μάτια, είναι συνήθως ελαφρώς πιο ανοιχτό από την απόχρωση της επιδερμίδας μας. Το να καλύπτουμε σπυράκια, κοκκινίλες και κάθε είδους ατέλειες με ένα πιο ανοιχτό concealer δεν είναι ιδανικό. Αντίθετα, υπάρχει περίπτωση να τονίσει το «πρόβλημα».

Ανακαλύψτε τα αγαπημένα μας concealers και βρείτε το ιδανικό για εσάς:

Dermablend SOS Cover Concealer Stick, Vichy

Jenny.Gr

Instant Full Coverage Concealer, Bobbi Brown

Jenny.Gr

Flawless Fusion Ultra Longwear Concealer, Laura Mercier

Jenny.Gr

MAYBELLINE INSTANT ERASER AGE REWIND CONCEALER

Jenny.Gr

Infaillible More Than Concealer, L' Oreal Paris

Jenny.Gr

Pro Filt'r Concealer Instant Retouch, Fenty Beaury

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.