ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα 5 κραγιόν που θα λατρέψετε αυτό το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

20 Ιουνίου 2022

Τα 5 κραγιόν που θα λατρέψετε αυτό το καλοκαίρι
Το χρώμα στα χείλη το καλοκαίρι επιβάλλεται και εμείς σας έχουμε τις ωραιότερες αποχρώσεις για να επιλέξετε την αγαπημένη σας

Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε κάποια χρώματα στα κραγιόν για το φετινό καλοκαίρι σίγουρα θα μας βοηθήσει τόσο μια γρήγορη αναζήτηση στο Instagram όσο και τα catwalks. Τα '90s από ότι φαίνεται δεν έχουν επιστρέψει μόνο στη μόδα αλλά και στην ομορφιά. Τόσο στις σκιές, στα φρύδια όσο και στις αποχρώσεις κραγιόν.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να ανανεώσετε το καλοκαιρινό σας νεσεσέρ με χρώματα που θα κάνουν ακόμη πιο stylish τα καθημερινά σας makeup looks. Μπορεί το ματ τελείωμα να έδωσε ένα τέλος στα κολλώδη lip gloss, αλλά τώρα που οι νέες φόρμουλες δε θυμίζουν σε τίποτα τις παλιές, ήρθε η ώρα η ισορροπία να ανατραπεί ξανά.

Εμείς σας παρουσιάζουμε τα 5 αγαπημένα μας κραγιόν που θα ολοκληρώσουν μοναδικά όλα τα καλοκαιρινά μακιγιάζ σας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

L' Absolu Rouge Drama Matte 78 Wild Thoughts, Lancome

Jenny.Gr

Lumiere Lip Color in Glimmer, Tom Ford Beauty

Jenny.Gr

Rouge Signature Matte Liquid Lipstick, L' Oreal Paris

Jenny.Gr

Color Sensational Matte No 995, Maybelline New York

Jenny.Gr

Luxe Lip Color in Parisian Red, Bobbi Brown

Jenny.Gr

Τιps:

Η προετοιμασία είναι το πιο σημαντικό step για να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα στα χείλη σας, επομένως καλό είναι να έχετε κάνει απολέπιση και να έχετε ενυδατώσει τα χείλη σας με ένα lip balm.

Αν επιθυμείτε ακόμη πιο σταθερό αποτέλεσμα τότε εφαρμόστε primer χειλιών για να πετύχετε την ομοιομορφία.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα foundations:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.