ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

8 προϊόντα ομορφιάς που αξίζει να βάλετε στη beauty list σας


Ελένη Τσούτση

24 Ιουνίου 2022

8 προϊόντα ομορφιάς που αξίζει να βάλετε στη beauty list σας
Aπό αντηλιακά, μέχρι δροσιστικές κρέμες πρόσωπου και ανακουφιστικά σπρέι για τον καύσωνα, αυτά τα προϊόντα θα γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοι για τους επόμενους μήνες

Διανύοντας και επίσημα το τέλος του Ιουνίου, η επιδερμίδα μας είναι πιο επιρρεπής στην αφυδάτωση, ενώ αντεπεξέρχεται με δυσκολία στις υψηλές θερμοκρασίες που βιώνουμε έντονα τις τελευταίες ημέρες.

Φυσικά, ο κόσμος της ομορφιάς έχει προνοήσει και μας δίνει λύσεις και το καλοκαίρι που σίγουρα θα μας ανακουφίσουν από την ζέστη ενώ θα κάνουν τις εμφανίσεις μας ακόμη πιο εντυπωσιακές. Αfter-work drinks με τις φίλες σας, ρομαντικά ραντεβού ή βόλτες στην παραλία – το καλοκαίρι η καθημερινότητα γίνεται πιο χαρούμενη. Η beauty λίστα που δημιουργήσαμε θα σας ανανεώσει και θα σας διευκολύνει στις επόμενες αγορές σας.

Είναι σημαντικό να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς που θα σας κάνουν να λάμπετε όλο το καλοκαίρι!

Vichy Capital Soleil Solar Protective Water Hydrating SPF50

Jenny.Gr

Μια επαναστατική νερένια υφή - εξαιρετικά ελαφριά, εξαιρετικά φρέσκια. Το αντηλιακό water spray προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία που αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση καθαριότητας. Δεν κολλάει και δεν αφήνει λευκά σημάδια. Σύνθεση εμπλουτισμένη υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, το οποίο ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Avène Thermal Spring Water Spray

Jenny.Gr

Ιαματικό νερό της Avène με καταπραϋντικές, αντι-ερεθιστικές και απαλυντικές ιδιότητες. Είναι κατάλληλο για το ευαίσθητο, υπερευαίσθητο, αλλεργικό ή/και ερεθισμένο δέρμα. Ενδείκνυται σε περιπτώσεις κοκκινίλων στο πρόσωπο, δερματικών ερεθισμών μετά από ηλιακό ερύθημα.

Κοrres EAU DE TOILETTE Anafi

Jenny.Gr

Ο αρωματισμός του κίτρου που μας ταξιδεύει στα γεμάτα ήλιο εσπεριδοειδή των ελληνικών νησιών! Ένα φρέσκο, ζεστό άρωμα με ένα μοναδικό συνδυασμό καλοκαιρινού αέρα, αφρώδους νερού και νότες κίτρου.

Frezyderm After Sun Mousse

Jenny.Gr

Ενυδατικός αφρός προσώπου και σώματος, με D-Panthenol & Βιταμίνη E, ο οποίος προστατεύει την επιδερμίδα και απαλύνει από τους ερεθισμούς. Δημιουργεί μια αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης στο αφυδατωμένο από τον ήλιο, την αλμύρα της θάλασσας και τη σκόνη δέρμα, ενώ παράλληλα προστατεύει από τους παράγοντες που προκαλούν φωτογήρανση.

Kérastase Fresh Affair Dry Shampoo – Dry shampoo ανανέωσης των μαλλιών

Jenny.Gr

Εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε και άμυλο ρυζιού, αυτό το σπρέι σε μορφή πούδρας απορροφά άμεσα τη συσσωρευμένη λιπαρότητα στο τριχωτό και στα μαλλιά, αφήνοντας μια ανάλαφρη αίσθηση με άρωμα φρεσκάδας. Το ακαταμάχητό του άρωμα από νότες Neroli διαρκεί έως και 24 ώρες και αναδεικνύεται σε κάθε κίνηση των μαλλιών.

TRESemme Pro Pure Damage Recovery Conditioner

Jenny.Gr

Αναζητάτε έναν πιο φυσικό τρόπο για να καθαρίσετε απαλά, να θρέψετε και να επανορθώσετε ορατά τα κατεστραμμένα μαλλιά χωρίς να θυσιάσετε αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας; Με σύνθεση με 0% θειικά άλατα, σιλικόνες και βαφές, το σύστημα Tresemme Pro Pure Damage Recovery έχει σχεδιαστεί για να κάνει ακριβώς αυτό.

Εμπλουτισμένο με λάδι καρύδας, μια φυσική ενυδατική κρέμα, το Tresemme Pro Pure Damage Recovery Conditioner χρησιμοποιεί την πιο ήπια αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική σύνθεσή μας για διείσδυση στο εσωτερικό των μαλλιών, προσφέροντας επαγγελματικά αποτελέσματα χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της περιποίησης.

Lancôme Face Sorbet Cryo Mask

Jenny.Gr

Κύρια χαρακτηριστικά της, η ορατή μείωση των πόρων και η ανανέωση της υφής του δέρματος. Με μία ακαταμάχητη ροζ σορμπέ απόχρωση, αυτή η μάσκα προσώπου με τριαντάφυλλα αναζωογονεί την κουρασμένη, θαμπή επιδερμίδα με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

FOREO LUNA 3 Facial Cleansing Brush

Jenny.Gr

Η LUNA 3 είναι η απόλυτη αναβάθμιση ομορφιάς στη βραβευμένη σειρά προϊόντων LUNA της σουηδικής εταιρείας ομορφιάς FOREO. Αυτή η ηλεκτρική συσκευή καθαρισμού προσώπου απομακρύνει παγιδευμένους ρύπους, λιπαρότητα και νεκρά κύτταρα σε μόλις 1 λεπτό και διατηρεί το δέρμα σας σε άψογη κατάσταση.

Μια μεγαλύτερη κεφαλή καθαρισμού, καθώς και τα πιο μεγάλα και απαλά σημεία επαφής σε σύγκριση με τη LUNA 2 της FOREO, εξασφαλίζουν έναν πιο βαθύ, πιο σχολαστικό καθαρισμό. Συμπεριλάβετέ τη στην πρωινή και βραδινή περιποίησή σας για να απολαμβάνετε όλα τα οφέλη ενός εξαιρετικά ήπιου, εντατικού καθαρισμού με δυνατότητα επιλογής 16 επιπέδων δόνησης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.