ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 hot τάσεις μακιγιάζ που ανέδειξε το Paris Haute Couture Week


Ελένη Τσούτση

11 Ιουλίου 2022

5 hot τάσεις μακιγιάζ που ανέδειξε το Paris Haute Couture Week
Λάμψεις στα μάτια, έντονες βλεφαρίδες και natural επιδερμίδα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των haute couture shows

H Haute Couture Week του Παρισιού ολοκληρώθηκε αφήνοντας πίσω της εικόνες δημιουργίας, υπενθυμίζοντας σε όλους μας ότι η μόδα και η ομορφιά είναι τέχνη!

Μέσα από τα shows των κορυφαίων οίκων μόδας, ξεχωρίσαμε τις top τάσεις μακιγιάζ που θα βλέπουμε παντού γύρω μας τις επόμενες σεζόν. Μερικές μάλιστα από αυτές τις τάσεις είναι must εδώ και καιρό και έχουν πρωταγωνιστήσει όλο τον χειμώνα.

Λαμπερές σκιές, glitter, εκθαμβωτικά βλέφαρα, έντονα χείλη και natural επιδερμίδα – ήταν μερικά από τα beauty hints των catwalks. To συμπέρασμα; Το μακιγιάζ γίνεται πιο δυναμικό και τολμηρό, έπειτα μάλιστα από τα χρόνια της πανδημίας οι σχεδιαστές και οι experts της ομορφιάς επιθυμούν την «απελευθέρωση».

Παρακάτω θα βρείτε τα trends που ξεχωρίσαμε και θα σας εμπνεύσουν για τα επόμενα makeup looks σας:

Chanel

Jenny.Gr

Εκτός από τις ρομαντικές oversized κορδέλες, ξεχωρίσαμε και το φυσικό μακιγιάζ που χαρακτηρίζει τον οίκο Chanel. Ελαφρώς τονισμένα μάτια με μαύρο μολύβι σε συνδυασμό με gloss χείλη και natural βάση, μας υπενθύμισαν ότι η πιο διαχρονική τάση είναι το no makeup makeup.

Jean-Paul Gauthier

Jenny.Gr

To ένα piercing δεν είναι αρκετό! Αυτή είναι η σκέψη πίσω από αυτό το concept του Jean-Paul Gauthier. Τα δαχτυλίδια της μύτης των μοντέλων συνδέονταν με μακριές αλυσίδες και δημιουργούσαν ένα πιο edgy look. Το μακιγιάζ ήταν απόλυτα φυσικό και τα ιδιαίτερα σκουλαρίκια πρωταγωνιστούσαν.

Dior

Jenny.Gr

Το μακιγιάζ που δημιούργησε ο Peter Philips (για ακόμη μια φορά) είναι nude και απαλό και στόχο έχει να αναδείξει τις δημιουργίες του οίκου. Λίγη λευκή σκιά στα μάτια για να δώσει φως στο βλέμμα και ένα ελαφρύ lip gloss ολοκληρώνουν μοναδικά το μακιγιάζ.

Fendi

Jenny.Gr

Το fashion show του οίκου Fenti ήταν η «ωδή» στο natural look με μια glam πινελιά. Ο makeup artist του οίκου δήλωσε: «Επιλέξαμε ένα γυμνό, λαμπερό πρόσωπο και αστραφτερά μάτια, πασπαλισμένα με ασημί glitter, για να είναι σε απόλυτο συγχρονισμό με τις δημιουργίες». Το αστραφτερό ασημί glitter εφαρμόστηκε στα βλέφαρα έχοντας ένα εξαιρετικά αιθέριο αποτέλεσμα.

Viktor & Rolf

Jenny.Gr

Μια νέα τάση ξεχωρίσαμε στο show του Viktor & Rolf ήταν η χρωματιστή μάσκαρα. Μια πορτοκαλί απόχρωση που έκανε το βλέμμα ακόμη πιο παιχνιδιάρικο και ζωηρό. Μάλιστα, συνδυάστηκε με ένα υπέροχο κόκκινο κραγιόν με γυαλάδες δημιουργώντας ένα άκρως εντυπωσιακό και ιδιαίτερο makeup look.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα foundations:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.