ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αν λερώνεστε συνέχεια με τη mascara, το TikTok έχει τη λύση που ψάχνατε


Ελένη Τσούτση

12 Ιουλίου 2022

Αν λερώνεστε συνέχεια με τη mascara, το TikTok έχει τη λύση που ψάχνατε
Το να εφαρμόσουμε τη mascara μερικές φορές είναι ένα μικρό challenge αφού δύσκολα καταφέρνουμε να την απλώσουμε χωρίς να μουτζουρώσουμε τα μάτια μας

Φυσικά δεν είναι ευχάριστο όταν έχεις ολοκληρώσει ένα όμορφο μακιγιάζ και η mascara στο τέλος τρέχει και χαλάει το αποτέλεσμα. Αν σας αρέσει και κάνετε focus στο μακιγιάζ των ματιών το TikTok έχει το απόλυτο hack για εσάς που θα σας λύσει τα χέρια!

Πιο συγκεκριμένα, η beauty κοινότητα του TikTok έδωσε τη λύση. Μπορείτε λοιπόν να εφαρμόσετε λίγη πούδρα στο βουτσάκι και έπειτα να πάρετε κανονικά προϊόν από τη mascara και να την εφαρμόσετε στις βλεφαρίδες σας. Η πούδρα είναι το σωτήριο προϊόν για τέτοιες περιπτώσεις. Μία διαφορετική λύση είναι η εφαρμογή προϊόντων σε μορφή compact. Με άλλα λόγια δοκίμασε να αποφεύγεις τα υγρά, ιδιαίτερα αν το δέρμα σας είναι λιπαρό.

Πριν φύγετε από το σπίτι κάντε ένα check στο μακιγιάζ σας και ελέγξετε το πρόσωπό σας στον καθρέφτη. Είναι πιθανό τα προϊόντα που είναι ακόμη υγρά, να λερώσουν το πρόσωπο. Αλλά αυτή η κλεφτή ματιά θα σας σώσει στην κυριολεξία!

Εσείς θα δοκιμάσετε το παραπάνω hack στο επόμενο μακιγιάζ σας;

Δείτε στην παρακάτω gallery τις top mascara της αγοράς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.