ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Βρήκαμε το eyeliner με τα καλύτερα reviews στο internet


Ελένη Τσούτση

19 Ιουλίου 2022

Βρήκαμε το eyeliner με τα καλύτερα reviews στο internet
To μυστικό για τέλειο eyeliner χωρίς κόπο είναι να επενδύσετε στο κατάλληλο προϊόν

Το eyeliner είναι η απόλυτη αδυναμία των γυναικών. Είναι σίγουρα μία sexy και chic επιλογή για το makeup σας. Είτε επιλέγετε τα cat-eyes, είτε τα retro-eyes, το αποτέλεσμα θα σας χαρίσει ένα άκρως σαγηνευτικό βλέμμα που θα δυναμιτίσει τις εμφανίσεις σας.

Κάποιες γυναίκες ωστόσο δυσκολεύονται να δημιουργήσουν τη γραμμή του eyeliner με ειδικό πινέλο ή με ένα υγρό προϊόν. Εμείς σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το eyeliner που έχει τις καλύτερες κριτικές στο διαδίκτυο και να δημιουργήσετε την επιθυμητή γραμμή. Φυσικά έχετε άπειρες επιλογές αλλά μια γρήγορη αναζήτηση που κάναμε για εσάς καταλήξαμε ότι το αγαπημένο eyeliner των γυναικών είναι το στυλό Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner Pen.

Jenny.Gr

Πιο συγκεκριμένα, έχει 23.355 κριτικές, με το 78% από αυτές να είναι πέντε αστέρια, κάτι που είναι αρκετά εντυπωσιακό! Οι κριτικές εστιάζουν στη διάρκεια του αλλά και πόσο σταθερό είναι. Ακόμη, σημείωσαν πόσο εύκολο είναι στη χρήση του και δύσκολα θα το άλλαζαν.

Jenny.Gr

Ένας καλός τρόπος για να πετύχετε την τέλεια γραμμή να βάζετε κουκκίδες κατά μήκος των βλεφάρων σας και να σταματήσετε στο σημείο που θέλετε να τελειώνει η γραμμή. Στη συνέχεια, ενώστε τις κουκκίδες προσεκτικά και φροντίστε η γραμμή στο τελείωμα της να είναι λίγο πιο λεπτή.

Et voilà, μόλις αποκτήσατε το eyeliner που τόσο επιθυμούσατε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.