ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

August Beauty: 5 εντυπωσιακά μακιγιάζ για να υποδεχτείτε τον Αύγουστο


Ελένη Τσούτση

1 Αυγούστου 2022

August Beauty: 5 εντυπωσιακά μακιγιάζ για να υποδεχτείτε τον Αύγουστο
Ο Αύγουστος είναι εδώ και εσείς θα κάνετε τις πιο glam εμφανίσεις του καλοκαιριού

Ο Αύγουστος θέλει σίγουρα χρώμα και διάθεση! Από τα outfits σας μέχρι το μακιγιάζ. Μπορεί να σκέφτεστε ότι το μακιγιάζ το οποίο λόγω των υψηλών θερμοκρασιών «λιώνει» και το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο εντυπωσιακό. Εμείς όμως σας έχουμε τόσο τις καλύτερες συμβουλές όσο και έμπνευση για τα επόμενα makeup looks σας.

Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν για να μείνει το μακιγιάζ στη θέση του;

  • Το μακιγιάζ «λιώνει» όχι μόνο λόγω της θερμότητας και του ιδρώτα που έχουμε το καλοκαίρι, αλλά και λόγω της λιπαρότητας που έχει το δέρμα μας. Τους καλοκαιρινούς μήνες το δέρμα μας παράγει περισσότερα έλαια, οπότε πριν το μακιγιάζ θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα καθαριστικό προσώπου κατά της λιπαρότητας.
  • Βάλτε μάσκα προσώπου. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα αργίλου μία φορά την εβδομάδα, ώστε να μειωθεί η λιπαρότητα του δέρματος σας.
  • Μη χρησιμοποιείτε πολύ foundation. Eφαρμόστε μικρή ποσότητα και σε συγκεκριμένα σημεία.
  • Χρησιμοποιήστε κρεμώδεις σκιές καθώς είναι λιγότερο πιθανό να «τρέξουν» και ακόμη καλύτερα εκείνες που έχουν σαν βάση τους τη σιλικόνη

H έμπνευση που αναζητούσατε για το μακιγιάζ του Αυγούστου:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.