ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Siren Eyes: H νέα τάση μακιγιάζ εμπνέεται από την ελληνική μυθολογία και χαρίζει σαγηνευτικό βλέμμα


Ελένη Τσούτση

27 Ιουλίου 2022

Siren Eyes: H νέα τάση μακιγιάζ εμπνέεται από την ελληνική μυθολογία και χαρίζει σαγηνευτικό βλέμμα
Αυτό είναι η νέα τάση που θα απογειώσει το βλέμμα σας

Μετά το viral hair trend στο TikTok με τα μαλλιά της της Brigitte Bardot με 3,8 εκατ. προβολές, έρχεται μια νέα τάση στο μακιγιάζ που σίγουρα την έχετε δει στα social media. Πρόκειται για τα Siren Eyes που έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 138 εκατομμύρια προβολές και θα κάνει τα μάτια σας να δείχνουν άκρως εντυπωσιακά.

Στόχος αυτής της νέας τάσης είναι να μας χαρίσει ένα ανυψωμένο look στο μακιγιάζ των ματιών μας. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να είμαστε επαγγελματίες για πετύχουμε το τέλειο eye-look, με απλά βήματα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα sexy βλέμμα.

@stxph.h 🚨SIREN EYES TUTORIAL🚨step by step breakdown on how to achieve the viral #sireneye trend! 🥵 hottest eye look evaaa #sireneyestrend #sireneyestutorial #makeuptutorials ♬ original sound - stephhui

Παίρνουμε ένα μολύβι kohl και κάνουμε μια γραμμή στην εξωτερική γωνία του ματιού και έπειτα από τη μέση αυτής της γραμμής, δημιουργούμε μια νέα γραμμή που τις ενώνει και φτιάχνουμε ένα είδος φτερού στη γωνία του ματιού. Mε ένα κοφτό πινέλο και κάνουμε blend το σημείο που ενώνονται. Αν θέλουμε να δώσουμε και περισσότερο έμφαση στα μάτια τοποθετούμε highlighter στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη τάση είναι επηρεασμένη από την ελληνική μυθολογία. Πιο συγκεκριμένα, οι σειρήνες απεικονίζονταν με ανθρώπινο γυναικείο κεφάλι και σώμα αρπακτικού πουλιού και ήθελαν να παρασύρουν τους ναυτικούς στο θάνατο μέσω των γλυκών ήχων τους. Η τάση των «Siren Eyes» στοχεύει να προκαλέσει τη σαγήνη των σειρήνων αλλά ελπίζουμε με λιγότερο καταστροφικές συνέπειες.

@kamgregory Reply to @claudiaemcollison siren eyes 🖤 would you try this trend? #makeuptutorial #sireneyes #eyeliner #foryou ♬ original sound - kamille <3

Στην παρακάτω gallery θα βρείτε τις καλύτερες σκιές για να δημιουργήσετε υπέροχα eye looks:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.