ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μακιγιάζ: Πώς να δείχνει φρέσκο και ανεπιτήδευτο στις διακοπές


Ελένη Τσούτση

9 Αυγούστου 2022

Μακιγιάζ: Πώς να δείχνει φρέσκο και ανεπιτήδευτο στις διακοπές
Θέλετε ένα δροσερό μακιγιάζ για τις διακοπές σας; Το πιο σημαντικό βήμα είναι η επιλογή του foundation που θα έχει μια ελαφριά σύσταση

Ένα tip, που στη δική μου περίπτωση βοήθησε αρκετά, είναι η εφαρμογή ορού, λίγη ώρα μετά το foundation. Συγκεκριμένα, αφού απλώσω τη βάση και αφήσω μερικά λεπτά να περάσουν για να μην έχει υγρασία το πρόσωπό μου, απλώνω μία σταγόνα serum με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις.

Σε καμία περίπτωση δεν τρίβω τα χέρια μου πάνω στο πρόσωπο, απλά τα ακουμπάω για μερικά δευτερόλεπτα στην επιδερμίδα μου, μέχρι να απορροφηθεί το ενυδατικό προϊόν. Αν το αποτέλεσμα εξακολουθεί να είναι έντονο, ταμπονάρω και με ένα χαρτομάντηλο για να φύγει το περιττό υλικό.

Jenny.Gr

Μπορούμε να ψεκάσουμε το πρόσωπο μετά το μακιγιάζ με ενυδατικά spray, για να κάνουμε πιο soft/ελαφρύ το αποτέλεσμα. Κρατώντας το προϊόν από απόσταση, κάνουμε δύο ψεκασμούς και το αφήνουμε να απορροφηθεί από το δέρμα μας.

Αν θέλετε απαλή βάση στο πρόσωπό σας, επενδύστε σε υγρό foundation και πάντα να δουλεύετε μικρή ποσότητα, για αρκετή ώρα, μέχρι να σβήσει το προϊόν. Επίσης, πολλές φορές όταν θέλουμε απαλό μακιγιάζ, μπορούμε να αποφύγουμε εντελώς το foundation και να δουλέψουμε τοπικά με concealer σε δυσχρωμίες, μαύρους κύκλους αλλά και σημάδια του προσώπου.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα foundations:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.