ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ημιμόνιμο μακιγιάζ: Πώς θα βρείτε την τεχνική που πραγματικά σας ταιριάζει - Ο παράγοντας-κλειδί


Σταυρούλα Γιαννούλη

21 Αυγούστου 2022

Ημιμόνιμο μακιγιάζ: Πώς θα βρείτε την τεχνική που πραγματικά σας ταιριάζει - Ο παράγοντας-κλειδί
Pexels
Στις μέρες μας, με την υπερπληθώρα τεχνικών ημιμόνιμου μακιγιάζ που προσφέρονται, είναι πολύ εύκολο να χαθείτε στην διαδρομή για να βρείτε αυτή που πραγματικά σας ταιριάζει

Τα social media άλλαξαν για πάντα την βιομηχανία του ημιμόνιμου μακιγιάζ: δημιούργησαν νέα πρότυπα, βοήθησαν τους τεχνίτες να διαδώσουν την δουλειά τους και δημιούργησαν υψηλές προσδοκίες.

Aπό την θέση που βρίσκομαι σήμερα και βάσει της πολυετούς εμπειρίας μου, σας συστήνω μια μέθοδο που θα σας βοηθήσει να βρίσκετε πάντα την τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Το «κλειδί» κρύβεται στον ίδιο τον τεχνίτη ημιμόνιμου μακιγιάζ που θα επιλέξετε: είναι οι γνώσεις του και κατ’επέκταση, οι επιλογές που μπορούν αυτές να σας προσφέρουν.

Τα πράγματα στην αγορά έχουν λίγο μπερδευτεί τα τελευταία χρόνια: οι υποψήφιοι πελάτες υποδεικνύουν στους τεχνίτες την τεχνική που οι ίδιοι κρίνουν ότι τους ταιριάζει. Τον πελάτη θα πρέπει να τον ενδιαφέρει μόνο το αποτέλεσμα και όχι η τεχνική. Η τεχνική που θα εφαρμοστεί είναι υπόθεση του τεχνίτη.

Jenny.Gr

Αυτός, αφουγκραζόμενος τις βαθύτερες ανάγκες του πελάτη του και με γνώμονα την κατάρτιση και την πείρα του, θα πρέπει να του προτείνει την τεχνική (ή τον συνδυασμό τεχνικών) που συνάδει με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του (όπως ο τύπος του δέρματός του, το στιλ του).

Ο αξιόπιστος τεχνίτης ημιμόνιμου μακιγιάζ ποτέ δεν υπόσχεται εντυπωσιακό αποτέλεσμα πριν παρατηρήσει καλά το πρόσωπό σας και δεν υποκύπτει στην πίεση που του ασκεί ο πελάτης για να εφαρμόσει μια τεχνική που μπορεί να είδε στο διαδίκτυο. Ο καλός τεχνίτης ξέρει με λεπτομέρεια που μπορεί να οδηγήσει κάθε τεχνική και συνυπολογίζει όλες τις παραμέτρους που μπορεί να επηρεάσουν το αποτέλεσμα. Ξέρει παραπάνω από μία τεχνικές και όχι μόνο το Microblading. Έχει εξασκηθεί τόσο που πλέον έχει χάσει τον αριθμό των εφαρμογών που έχει κάνει σε πρόσωπα.

Ρωτήστε τον τεχνίτη ποιες επιλογές μπορεί να σας προσφέρει. Παρατηρήστε μέσα από τις δουλειές τους που θα δείτε σε φωτογραφίες πώς «ζωγραφίζει» τα φρύδια. Κάντε συγκρίσεις. Εξετάστε την δουλειά κι άλλων επαγγελματιών πριν καταλήξετε. Θέλω να είστε απαιτητικές με την ποιότητα του αποτελέσματος. Όλοι οι επαγγελματίες τεχνίτες ημιμόνιμου μακιγιάζ διεκδικούν την προσοχή και τα χρήματά σας και δυστυχώς δεν είναι λίγοι αυτοί που λόγω ανεπαρκούς κατάρτισης και εμπειρίας δεν θα σας οδηγήσουν στην κατάλληλη επιλογή.

Jenny.Gr

Ο τεχνίτης ημιμόνιμου μακιγιάζ είναι ένα επάγγελμα πολύ απαιτητικό και τα τελευταία χρόνια η αξία του έχει διαστρεβλωθεί. Ένα σεμινάριο δεν σε κάνει επαγγελματία. Απαιτείται μια μακρά διαδρομή σπουδών και εξάσκησης για να γίνει ένας επαγγελματίας έτοιμος να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε πελάτη. Κάθε πελάτης είναι μια μοναδική περίπτωση και αξίζει ό,τι καλύτερο μπορεί να υπάρχει στην αγορά, χωρίς εκπτώσεις!

Από την θέση της πρώτης Grand Master στο ημιμόνιμο μακιγιάζ στην Ελλάδα, θέλω να θυμάστε κάτι πολύ βασικό: είστε όμορφες και χωρίς το ημιμόνιμο μακιγιάζ. Μετά από αυτό, όμως, αν και εφόσον γίνει σωστά και με σεβασμό στις ανάγκες σας από τον επαγγελματία, μπορείτε να νιώθετε μια επιπλέον ευχαρίστηση στην καθημερινότητά σας.

Αληθινή αγάπη για τον εαυτό σας, πρέπει να αισθάνεστε και χωρίς αυτό!

Ευχαριστούμε πολύ την Brow Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη για τις πολύτιμες συμβουλές της.

Stavroula Giannouli
3ης Σεπτεμβρίου 99
210 8253469/422
www.stavroulagiannouli.gr


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.