ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H Victoria Beckham αποκαλύπτει το μυστικό της για υπέροχο βλέμμα


Ελένη Τσούτση

22 Αυγούστου 2022

H Victoria Beckham αποκαλύπτει το μυστικό της για υπέροχο βλέμμα
Κάντε το όπως η Victoria και αποκτήστε πιο «ζωντανό» βλέμμα με ένα εύκολο tip

Η Victoria Beckham μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μοιράζεται πολλά beauty tips με το κοινό της και η αλήθεια είναι ότι τόσα χρόνια έχοντας δίπλα της τους καλύτερους επαγγελματίες ότι γνωρίζει πολλά.

Η Victoria αναμφίβολα είναι η βασίλισσα του nude μακιγιάζ και όπως έχει δηλώσει και η ίδια νιώθει αυτοπεποίθηση με αυτό και περισσότερο ο εαυτός της. Πρόσφατα, έκανε και ένα video tutorial στο οποίο δείχνει πώς έχει πάντα λαμπερό και αψεγαδιαστο βλέμμα.

Το μυστικό trick της λοιπόν για έντονο βλέμμα είναι το λευκό μολύβι. Η σχεδιάστρια μόδας δεν αποχωρίζεται το λευκό μολύβι καθώς με αυτό κάνει το περίγραμμα και το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί ένα μολύβι από τα νέα λανσαρίσματα της δικής της σειράς μακιγιάζ «Victoria Beckham Beauty». Εφαρμόζει το Instant Brightening Waterline Pencil με το οποίο χαρίζει ένταση και λάμψη στο βλέμμα της!

Εμπνευστείτε από την Victoria και ακολουθήστε το tip της για σαγηνευτικό βλέμμα στη στιγμή!

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.