ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα διάφανα gels που θα δώσουν τέλειο σχήμα στα φρύδια σας


Ελένη Τσούτση

24 Αυγούστου 2022

Τα διάφανα gels που θα δώσουν τέλειο σχήμα στα φρύδια σας
Tα brow gels θα σας λύσουν τα χέρια

brow gels έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και μάλιστα ήρθαν για να μείνουν αφού χαρίζουν τέλειο σχήμα στα φρύδια με μόνο μία κίνηση. Με άλλα λόγια θα λέγαμε πως έλυσαν ένα από τα βασικά προβλήματα καθώς δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική για να το εφαρμόσετε στα φρύδια σας. Διαμορφώνει το φυσικό σχήμα τους, αφήνοντας μία μοναδική γυαλάδα που αναδεικνύει ακόμη περισσότερο το fresh makeup look.

Ένα plus του συγκεκριμένου προϊόντος είναι ότι έχετε την επιλογή να το εφαρμόσετε απευθείας στα φρύδια σας ή να το εφαρμόσετε πάνω από άλλα προϊόντα, όπως το μολύβι φρυδιών. Φυσικά, είναι ιδανικό και για εκείνες τις μέρες που δεν θέλετε καθόλου μακιγιάζ και θέλετε μόνο να τονίσετε το βλέμμα σας!

Extra tips:

Για να είναι καλοσχηματισμένα τα φρύδια σας, φροντίστε τα συχνά και ακολουθήστε τα παρακάτω εύκολα tips. Το σχήμα των φρυδιών πρέπει να συμβαδίζει με το σχήμα του προσώπου για να έχετε ένα ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα.

Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, η καμπύλη του τόξου είναι προτιμότερο να είναι γωνιακή ενώ τα τετράγωνα πρόσωπα χρειάζονται ένα λιγότερο έντονο τόξο. Μπορείτε να σχεδιάσετε μία γραμμή κάτω από το τόξο των φρυδιών, χρησιμοποιώντας ένα λευκό μολύβι και έπειτα αφαιρέστε τις τρίχες που εξέχουν από την γραμμή που έχετε σχεδιάσει με ένα τσιμπιδάκι, μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για να γεμίσετε τα φρύδια σας, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι φρυδιών και θα σας δώσει ένα καλοσχηματισμένο φρύδι και δώστε έμφαση στο να βρείτε τη σωστή απόχρωση.

Βρείτε παρακάτω τα καλύτερα της αγοράς και μια μόνο δοκιμή θα σας κάνει να το αγαπήσετε.

Nyx Professional Makeup The Brow Glue Clear Laminating Gel

Jenny.Gr

DUST+CREAM BROW PERFECTION

Jenny.Gr

Glossier Boy Brow

Jenny.Gr

Kosas Air Brow Tinted Clean Volumizing Eyebrow Gel

Jenny.Gr

Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.