ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Extensions βλεφαρίδων: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε


Ελένη Τσούτση

13 Σεπτεμβρίου 2022

Extensions βλεφαρίδων: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Αποκτήστε ένα έντονο και βαθύ βλέμμα με τα extensions βλεφαρίδων. Ετοιμάσαμε για εσάς έναν οδηγό αν σκέφτεστε να δοκιμάσετε αυτή την τη beauty τεχνική που όλο και περισσότερες γυναίκες αγαπούν

Τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί μια τεχνική η οποία μπορεί να σας δώσει αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα στο βλέμμα σας. Ο λόγος για τα extensions βλεφαρίδων!

Πρόκειται για μια τεχνική που ενισχύει το μήκος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων. Είναι ημι-μόνιμες συνθετικές ή μεταξωτές ίνες, που εφαρμόζονται μία προς μία πάνω στις φυσικές βλεφαρίδες χρησιμοποιώντας μια ειδικά διαμορφωμένη κόλλα. Τα extensions υπόσχονται ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που διαρκεί.

Στόχος αυτής της μεθόδου είναι να ενισχύσετε τις φυσικές σας βλεφαρίδες χαρίζοντας ένα πιο πλούσιο και φυσικό αποτέλεσμα.

Jenny.Gr

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μια τυπική θεραπεία περιλαμβάνει τη χρήση περίπου 80-140 μεμονωμένα extensions σε κάθε μάτι, με βλεφαρίδες που κυμαίνονται από 6-18 χιλιοστά.

Όλη η διαδικασία διαρκεί 1-2 ώρες και το αποτέλεσμα για σχεδόν 2 μήνες. Βέβαια, η διάρκεια τους εξαρτάται και από τις συνήθειες σας, καθώς μετά την εφαρμογή το έντονο τρίψιμο των ματιών, το ντεμακιγιάζ, τη χρήση mascara. Ακόμα, απαιτείται και μια συντήρηση των 15-30 λεπτών κάθε 2-3 εβδομάδες.

Τέλος, αν αναρωτιέστε για το κόστος των extensions, αυτό εξαρτάται πάντα από τον εκάστοτε εξειδικευμένο τεχνικό. Εμείς προτείνουμε να διαβάζετε προσεκτικά τις κριτικές πριν εμπιστευθείτε την ειδικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.