ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Bleached eyebrows: Η τάση στα φρύδια που δύσκολα θα δοκιμάζαμε


Ελένη Τσούτση

14 Σεπτεμβρίου 2022

Bleached eyebrows: Η τάση στα φρύδια που δύσκολα θα δοκιμάζαμε
Το παράξενο beauty trend που δύσκολα θα δοκιμάζαμε, (ας είμαστε ειλικρινείς)

Tα bleached eyebrows είναι η ανατρεπτική τάση στα φρύδια που έχουν αγαπήσει ήδη πολλές celebrities όπως η Kendall Jenner, η οποία ξάνοιξε τα φρύδια της για το Met Gala του 2022, η Dove Cameron, η Bella και η Gigi Hadid αλλά και η Julia Fox που εμφανίστηκαν στις Εβδομάδες Μόδας.

Η συγκεκριμένη τάση ακολουθεί τα βήματα των λεπτών φρυδιών που έρχονται από τα '90. Μπορούμε όμως όλες μας να την τολμήσουμε; Γιατί όταν μιλάμε για τόλμη, τα ξανοιγμένα φρύδια είναι μια ένδειξη. Προσωπικά δεν θα τη δοκίμαζα αφού πιστεύω ότι τα φρύδια μπορούν να κάνουν το βλέμμα μας πιο έντονο χωρίς πολύ προσπάθεια. Σε αντίθεση με τα ξανοιγμένα φρύδια που δημιουργούν μια πιο goth αισθητική και ένα dark ύφος.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να τονίσουμε ότι εσείς αποφασίζετε αν είναι για εσάς ή όχι. Τα νούμερα πάντως στις αναζητήσεις δείχνουν μια αύξηση της τάξεως του 160% στα «bleached eyebrows» που σημαίνει ότι ολοένα και περισσότεροι φλερτάρουν με την ιδέα να ξανοίξουν τα φρύδια τους.

Μάλιστα, μετά τη φωτογράφιση της Kim Kardashian για το περιοδικό «American Dream» που εμφανίστηκε και εκείνη με bleached eyebrows, οι αναζητήσεις για τα ξανοιγμένα φρύδια υπερδιπλασιάστηκαν και το hashtag #bleachedbrows έχει συγκεντρώσει συνολικά 515 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Jenny.Gr

Αν μετά από όλο αυτό το inspo, έχετε περιέργεια αν σας ταιριάζουν τα bleached eyebrows, δεν έχετε παρά να πειραματιστείτε με προϊοντά όπως μάσκαρα φρυδιών ή μια πομάδα (Ka-Brow) σε πολύ πιο ανοιχτή απόχρωση. Αν μετά την δοκιμή πειστείτε ότι τα bleached φρύδια είναι για εσάς, τότε εμπιστευτείτε κάποιον expert για το τέλειο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.