ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το concealer που δεν αποχωρίζεται η Bella Hadid θα γίνει το αγαπημένο σου


Ελένη Τσούτση

19 Σεπτεμβρίου 2022

Το concealer που δεν αποχωρίζεται η Bella Hadid θα γίνει το αγαπημένο σου
Το να επιλέξουμε concealer δεν είναι μια εύκολη υπόθεση όχι μόνο για εμάς αλλά και για τις αγαπημένες μας celebrities

Το concealer είναι το hero product του νεσεσέρ μας αφού καλύπτει τέλεια τους μαύρους κύκλους από την κούραση που είναι εμφανής ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα ξεκούραστο και δροσερό πρόσωπο. Για να γίνουν όμως, όλα τα παραπάνω θα πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο concealer ώστε να μην δημιουργεί αυτές τις ενοχλητικές λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια, που αλλοιώνουν την υφή της επιδερμίδας και πολλές φορές, προσθέτουν χρόνια.

Η Bella Hadid είναι το απόλυτο beauty icon που λατρεύει να πειραματίζεται με το μακιγιάζ της, το οποίο συνήθως έχει 00s vibes. Το βλέμμα της δείχνει πάντα ξεκούραστο και φρέσκο, ακόμη και αν τρέχει από catwalk σε catwalk. Το μυστικό της μας το αποκάλυψε πρόσφατα. Πρόκειται για το concealer Charlotte Tilbury Beautyful Skin Radiant. To συγκεκριμένο προϊόν καλύπτει τέλεια, χαρίζει λάμψη και ενυδάτωση. Αυτό όμως που μας κέρδισε είναι ότι δίνει ένα υπέροχο lift εφέ!

Jenny.Gr

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικά από τα καλύτερα concealers της αγοράς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.