ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

MFW S/S 2023: Tα ωραιότερα beauty looks (και όχι μόνο) που ξεχωρίσαμε


Ελένη Τσούτση

23 Σεπτεμβρίου 2022

MFW S/S 2023: Tα ωραιότερα beauty looks (και όχι μόνο) που ξεχωρίσαμε
PixelFormula
Από τις 4 μεγάλες πόλεις των Εβδομάδων Μόδας, το Μιλάνο φροντίζει πάντα να μας εντυπωσιάζει

Είμαστε στα μισά των Εβδομάδων Μόδας, (όχι ότι θέλουμε να τελειώσει) αφού μόνο υπέροχες εικόνες μόδας και ομορφιάς καταγράφουμε. Τώρα βρισκόμαστε στο Μιλάνο, έστω και νοερά. Αυτές οι εβδομάδες του Σεπτέμβρη μας δίνουν πάντα έμπνευση ομορφιάς για για το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Το Μιλάνο ήταν γεμάτο από εκθαμβωτικές beauty στιγμές και κυριάρχησε το glam, η κομψότητα αλλά και η εκκεντρικότητα. Όπως φάνηκε στο catwalk από τις τεράστιες βλεφαρίδες της Prada μέχρι το sexy wet look από τον Alberta Ferretti. Αν αναζητάτε ένα νέο χρώμα μαλλιών, έχουμε τα πάντα, από χαλκό έως ασημί, η λίστα είναι μεγάλη.

Ας δούμε όμως όλες τις τάσεις στο μακιγιάζ και στα μαλλιά που επικράτησαν στο runway του Μιλάνου.

No. 21: Copper Hair

Jenny.Gr

Το μεγαλύτερο hair trend για το 2022 είναι τα χάλκινα μαλλιά. Είδαμε να πρωταγωνιστού τόσο στη Νέα Υόρκη όσο και στο Λονδίνο, τώρα και στο Μιλάνο που συνδυάστηκαν με έντονο eyeliner.

Fendi: Metallic Eye Shadow

Jenny.Gr

O Fendi έκλεψε για μία ακόμη φορά όλα τα βλέμματα. Το στοιχείο που ξεχωρίσαμε ήταν οι μεταλλικές σκιές που έκαναν τα μάτια να λάμπουν στην κυριολεξία και δημιουργούσαν ένα υπέροχο αποτέλεσμα!

Roberto Cavalli: Accessories

Jenny.Gr

Ο ευκολότερος τρόπος για να αναβαθμίσεις ένα απλό hairstyle είναι τα αξεσουάρ και ο on Roberto Cavalli δημιούργησε εντυπωσιακές στέκες για τελειοποιήσει το catwalk του.

Daniella Gregis: Silver Hair and Lips

Jenny.Gr

Το 2022 θα συνδυάζουμε το χρώμα των μαλλιών μας με το κραγιόν που φοράμε; Αυτή η τάση στην πασαρέλα της Daniella Gregis σίγουρα μας δίχασε...

Genny: 2016 Lob

Jenny.Gr

Το μακρύ lob μας εντυπωσίασε στο show του Genny αφού μας έκανε ένα νοσταλγικό, οφείλουμε να ομολογήσουμε, throwback στο 2016 που κυριάρχησε σαν τάση το lob.

Max Mara: Coral Lips

Jenny.Gr

Το natural makeup look στα καλύτερά του. Ο Max Mara ακολούθησε μια safe διαδρομή στο μακιγιάζ και τα τελικά looks ήταν φρέσκα, δροσερά και γεμάτα λάμψη!

Alberta Ferretti: Slicked Back

Jenny.Gr

Στο runway του Alberta Ferretti το wet hair look είχε τον πρώτο λόγο. H αρμονία ήταν η λέξη κλειδί για τα beauty looks που επέλεξε ο οίκος.

Prada: Eyelash Extensions

Jenny.Gr

Ο Prada μας άφησε άφωνους με το εκκεντρικό eyelook που επέλεξε για το show του. Έντονες ψεύτικες βλεφαρίδες σχεδόν κάλυπταν τα μάτια των μοντέλων δημιουργώντας μια spooky ατμόσφαιρα. Δημιουργικό μεν αλλά σίγουρα καθόλου πρακτικό.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.