ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Χρόνια πολλά Monica Bellucci! Στα 58 της, θυμόμαστε τα iconic beauty looks της καριέρας της


Ελένη Τσούτση

30 Σεπτεμβρίου 2022

Χρόνια πολλά Monica Bellucci! Στα 58 της, θυμόμαστε τα iconic beauty looks της καριέρας της
Αν μπορούσαμε να επιλέξουμε μόνο μία σταρ που έχει κάνει τα πιο κομψά beauty looks από την αρχή της καριέρας της μέχρι και σήμερα, αυτή χωρίς αμφιβολία θα ήταν η Monica Bellucci

H Monica Bellucci έχει μπει στη δεκαετία των 50, σήμερα γίνεται 58 χρονών και εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του cinema.

H ηθοποιός γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1964 στην Città Di Castello της Ιταλίας. Κατάφερε να γίνει μία από τις κορυφαίες σταρ της γενιάς της. Δεν είχε μια εύκολη διαδρομή αλλά σίγουρα μια άκρως επιτυχημένη αφού για 30 συνεχόμενα χρόνια παραμένει στην Α-list της showbiz. Ξεκίνησε την καριέρα της από της 13 της, ως μοντέλο και έκανε το ντεμπούτο της στο cinema το 1990, ως Elda στην ταινία Vita coi figli.

H εμβληματική ηθοποιός έχει κάνει πολλές αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση αλλά πάντα σε όλα τα looks που επέλεγε, κοινό παρανομαστή είχαν την κομψότητα. Δεν φοβήθηκε να πειραματιστεί, δοκιμάζοντας κατά καιρούς διάφορα κουρέματα και χτενίσματα.

Το signature hair look ήταν τα μαύρα μακριά μαλλιά της αλλά η Bellucci πέρασε από όλα τα μήκη είτε από προσωπική της επιλογή είτε για τους ρόλους που έπαιζε. Μακρύ καρέ μέχρι τους ώμους, κοντό με αφέλειες, όλα ταίριαζαν ιδανικά στο μοναδικό πρόσωπό της και αναδείκνυαν τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Όσον αφορά το μακιγιάζ τα τονισμένα μάτια και οι πιο nude αποχρώσεις στα χείλη είναι μέχρι και σήμερα κάτι που λατρεύει αφού όπως έχει δηλώσει της αρέσει να υπάρχει ισορροπία.

Εμείς κάναμε ένα νοσταλγικό throwback με τις πιο iconic beauty στιγμές της και εσείς δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από τη μοναδική αισθητική της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.