ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Alexa Chung φορά το απόλυτο μπορντό κραγιόν του φθινοπώρου


Ελένη Τσούτση

31 Οκτωβρίου 2022

Η Alexa Chung φορά το απόλυτο μπορντό κραγιόν του φθινοπώρου
Η Alexa Chung κάθε εποχή έχει και κάτι νέο να μας δείξει είτε πρόκειται για το στιλ της είτε για το μακιγιάζ της

Ας αρχίσουμε την εβδομάδα με κάτι που πραγματικά θα μας φτιάξει τη διάθεση! Η Alexa Chung είναι το αγαπημένο μας it girl χωρίς καμία αμφιβολία που μας δίνει έμπνευση κάθε φορά. Αν αναρωτιέσαι το λόγο, μπορείς απλώς να ρίξετε μια ματιά στο feed της στο Instagram. Η Alexa εδώ και χρόνια άλλωστε μας χαρίζει σταθερά beauty έμπνευση, είτε φοράει το signature κόκκινο κραγιόν της, είτε κόβει μόνη της τα μαλλιά της.

Πρόσφατα μας έδειξε την αγαπημένη της mascara που κάνει τα φρύδια της να δείχνουν on fleek και τώρα έρχεται να μας ενθουσιάσει φορώντας την απόλυτη απόχρωση του φθινοπώρου. Πρόκειται για ένα βαθύ μπορντό χρώμα που κάνει το χείλη τον απόλυτο πρωταγωνιστή του μακιγιάζ και αναδεικνύει υπέροχα όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Είναι η τέλεια κλασική απόχρωση και ταυτόχρονα τόσο cool!

Jenny.Gr

H Chung κράτησε το υπόλοιπο μακιγιάζ απλό και έδωσε ένταση στα χείλη της δημιουργώντας ένα υπέροχο fall makeup look, που σίγουρα είναι ιδανικό για όλες τις ώρες.

Lancôme L'Absolu Rouge Drama Matte 507 Mademoiselle Lupita

Jenny.Gr

Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstick 318 Burgundy

Jenny.Gr

Estée Lauder Pure Color Whipped Matte Lip Color with Moringa Butter 930 Bar Noir

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.