ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτό είναι το trick για να αποκτήσετε έντονες γωνίες όπως τα supermodels


Ελένη Τσούτση

3 Νοεμβρίου 2022

Αυτό είναι το trick για να αποκτήσετε έντονες γωνίες όπως τα supermodels
Δεν είναι λίγες οι φορές που αναρωτιόμαστε πώς δημιουργούν αυτές τις υπέροχες γωνίες διάσημα μοντέλα όπως η Bella Hadid. Εμείς σας έχουμε το απόλυτο hack που δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας makeup artist για να το πετύχετε

Το TikTok ξαναχτυπά και αυτή τη φορά έρχεται να μας φρεσκάρει το καθημερινό μας μακιγιάζ. Το πιο πρόσφατο viral trend μάς δείχνει πώς να αποκτήσουμε γωνίες με απλές κινήσεις. Πιο συγκεκριμένα, η TikToker @sarahssuperspa ανέβασε ένα video tutorial στην πλατφόρμα που δείχνει τα ακριβή βήματα για να έχουμε κι εμείς τα λαμπερά ζυγωματικά και τις sexy γωνίες των πιο διάσημων μοντέλων του Hollywood.

@sarahssuperspa Replying to @Kim 👈🏼 explanation video sorry this took so long!! Here’s a visual of what I was talking about ❤️❤️ this is for people who want hollow cheeks, sculpted and pronounced cheekbones, and a dainty v shaped jaw 🙈 #bellahadid #modelmakeup #contourhack #contourtutorial #cheekbones ♬ original sound - Sarah’s Super Spa 💅🏼🧖🏼‍♀️

Πώς δημιουργούμε αυτό το sexy εφέ στο πρόσωπό μας;

Εφόσον έχουμε απλώσει το foundation, παίρνουμε το πινέλο για κοψίματα, (αν δεν έχουμε, τότε θα χρησιμοποιήσουμε ένα με γωνία, αυτό θα βοηθήσει καλύτερα να απλωθεί το προϊόν) και με ένα σκούρο ρουζ ή τερακότα (προσέξτε να μην το παρακάνετε), θα ξεκινήσουμε να το απλώνουμε από τα ζυγωματικά μας - κάτω από το κόκκαλο και με καθοδική κλήση προς στο στόμα, έτσι θα δημιουργήσουμε φυσικές φωτοσκιάσεις.

Έπειτα, μπορούμε να δημιουργήσοτμε με το ίδιο πινέλο μια σκιά σε όλο το περίγραμμα του προσώπου - στους κροτάφους και το πιγούνι. Τέλος, τοποθετούμε μία φυσική πούδρα σε loose μορφή για πιο σταθερό αποτέλεσμα.

Tα κοψίματα, γνωστά και ως "contouring", είναι μια τεχνική που αγαπούν πολύ οι makeup experts, καθώς η συγκεκριμένη τεχνική τονίζει σωστά τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ αναδεικνύει ακόμη καλύτερα τα ζυγωματικά.

@melisekrem how to: model cheekbones contour 🖤 ib: @sarahssuperspa #modelmakeup #contourhack #contourtutorial #cheekbones #modelcheekbones #bellahadid ♬ Miss You (Sped Up Version) - _

Εσείς θα τη δοκιμάσετε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.