ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Lip liners: Βρήκαμε τα 5 πιο ωραία για υπέροχα juicy χείλη


Ελένη Τσούτση

4 Νοεμβρίου 2022

Lip liners: Βρήκαμε τα 5 πιο ωραία για υπέροχα juicy χείλη
Αν θέλετε να τονίσετε τα χείλη σας, τα lip liners είναι τα απαραίτητα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας

Το μολύβι χειλιών δίνει σχήμα και βοηθά το κραγιόν να μείνει στη θέση του για πολλές ώρες. Κάνει τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη και αν δεν το έχετε βάλει ακόμη στη ρουτίνα του μακιγιάζ σας, ήρθε η στιγμή να το κάνετε.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μολύβι χειλιών

Πρώτα από όλα επιλέξτε ένα μολύβι χειλιών σε ουδέτερη, φυσική απόχρωση. Αφού ενυδατώσετε τα χείλη με lip balm, θα ξύσετε καλά το μολύβι και θα πατήσετε πάνω στο περίγραμμα. Θα ακολουθήσετε το σχήμα τους ξεκινώντας από τη μέση του άνω χείλους και πηγαίνοντας προς τις άκρες και στη συνέχεια από τη μία άκρη του κάτω χείλους προς την άλλη και θα γεμίσετε ελαφρώς και το εσωτερικό.

Jenny.Gr

Στη συνέχεια, θα επαναλάβετε τη διαδικασία πατώντας αυτή τη φορά πάνω στο περίγραμμα που έχετε ήδη σχηματίσει και ελαφρώς έξω από αυτό. Αποφεύγετε τις υπερβολές ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό. Κάνετε ακριβώς τις ίδιες κινήσεις και διορθώνετε αν χρειάζεται με μία μπατονέτα, την οποία έχετε βουτήξει στο concealer.

Τέλος, εφαρμόζετε το κραγιόν της επιλογής σας. Για ακόμη καλύτερο φινίρισμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πινέλο χειλιών και να πατήσετε στο περίγραμμα και στη συνέχεια εσωτερικά. Ίσως χρειαστεί να κάνετε παραπάνω από μία στρώση για να έχετε διάρκεια αλλά και το επιθυμητό αποτέλεσμα στο χρώμα.

Παρακάτω θα βρείτε τα ωραίοτερα lip liners που θα αναδείξουν υπέροχα το σχήμα των χειλιών σας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.