ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

4 λάθη που κάνεις και δεν «στρώνει» σωστά το foundation


Ελένη Τσούτση

8 Νοεμβρίου 2022

4 λάθη που κάνεις και δεν «στρώνει» σωστά το foundation
Θέλει υπομονή, καταλληλες συνθήκες δοκιμής και ώρες ψαξίματος σε κατάστημα ομορφιάς για να βρούμε την κατάλληλη απόχρωση foundation που καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας μας

Αφού ξεπεράσουμε όμως αυτό το στάδιο, ακολουθούν κάποια λάθη που κάνουν οι πιο πολλές γυναίκες όταν εφαρμόζουν το foundatio. Mην ξεχνάτε ότι το foundation, η βάση του μακιγιάζ είναι ένα από τα πιο σημαντικά στάδια στο μακιγιάζ.

  • Η υπερβολική ποσότητα foundation μόνο ένα βαρύ look μπορεί να δημιουργήσει. Το συμπέρασμα είναι ότι δεν πρέπει είστε γενναιόδωρες με το foundation. Μικρή ποσότητα, την οποία τη δουλεύετε τοπικά με επιμονή και υπομονή.
  • Όταν αγοράζετε foundation, να το δοκιμάζετε πάντα στο πρόσωπό σας-προτιμότερο στο πηγούνι σας για να δείτε αν δημιουργείτε διαφορά μεταξύ λαιμού και προσώπου. Επίσης να προσέχετε το φωτισμό, γιατί πολλές φορές αν είναι χαμηλός, λανθασμένα θα πιστέψετε ότι το foundation δεν είναι καλό για εσάς.
Jenny.Gr
  • Πάντα καλύπτουμε το πρόσωπό μας με foundation και στη συνέχεια τοπικά δουλεύουμε με το concealer για να καλύψουμε τυχόν σημάδια που έχουν μείνει. Για μία ακόμη φορά δεν είμαστε γενναιόδωροι με την ποσότητα, γιατί δε θέλουμε να κάνουμε το δέρμα μας να δείχνει cakey.
  • Το μακιγιάζ αλλά και η ενυδάτωση δε σταματούν στο πρόσωπο. Λαιμός και ντεκολτέ καλύπτονται πάντα με τα προϊόντα που έχουμε στη διάθεσή μας. Ακόμα και αν έχετε πετύχει ακριβώς την απόχρωση στο makeup, το γεγονός ότι απλώνεται κάτι στο πρόσωπό σας, θα κάνει διαφορά με το λαιμό και το ντεκολτέ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.