ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

To τέλειο trick για έντονες βλεφαρίδες χωρίς mascara


Ελένη Τσούτση

19 Νοεμβρίου 2022

To τέλειο trick για έντονες βλεφαρίδες χωρίς mascara
Οι μακριές, γυριστές και έντονες βλεφαρίδες είναι ένα από τα beauty goals που έχουμε καθημερινά

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να πετύχουμε το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι φυσικά η μάσκαρα. Ti γίνεται όταν αυτή μας έχει τελειώσει ή απλά δεν θέλουμε να τη χρησιμοποιήσουμε; Γίνεται να έχουμε «ανοιχτό» βλέμμα χωρίς να απλώσουμε κάποιο προϊόν στις βλεφαρίδες μας; Η απάντηση είναι ναι και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τις «γυρίσετε».

Το ειδικό ψαλίδι για τις βλεφαρίδες είναι ο καλύτερος φίλος σας σε αυτές τις περιπτώσεις, αφού –πιστέψτε μας- θα σας κάνει να δείχνετε πιο ξεκούραστες και «ζωντανές» στη στιγμή. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες είναι το γεγονός πως πιστεύουν ότι όσο πιο πολύ πιέζουν το ψαλίδι, τόσο πιο γυριστές θα γίνουν οι βλεφαρίδες τους. Αντιθέτως, αν πιέζετε υπερβολικά, υπάρχει κίνδυνος να τις κόψετε/καταστρέψετε. Απαλές κινήσεις και ελαφριά πίεση είναι το μυστικό.

Jenny.Gr

Αν θεωρείτε πως αυτή η μέθοδος δεν είναι αρκετά αποτελεσματική, τότε δοκιμάστε να ζεστάνετε το ψαλίδι με το σεσουάρ, κρατώντας το μερικά εκατοστά μακριά του.

Η θερμότητα στο ψαλίδι θα λειτουργήσει στις βλεφαρίδες σας ακριβώς όπως το σίδερο για μπούκλες στα μαλλιά σας. Προσοχή φυσικά στην θερμοκρασία! Aφού τις γυρίσετε, περάστε από πάνω τους λίγη βαζελίνη, ώστε να τους χαρίσετε λάμψη και είστε έτοιμες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.