ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

British Independent Film Awards: Tα ωραιότερα beauty looks της λαμπερής βραδιάς


Ελένη Τσούτση

5 Δεκεμβρίου 2022

British Independent Film Awards: Tα ωραιότερα beauty looks της λαμπερής βραδιάς
Δείτε τα πιο εντυπωσιακά beauty looks από το κόκκινο χαλί των BIFAs

Τα British Independent Film Awards είναι μια διοργάνωση που υποστηρίζει και αναδεικνύει τα ταλέντα του βρετανικού ανεξάρτητου κινηματογράφου. Για 25η φορά πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο στις 4 Δεκεμβρίου στο Old Billingsgate. Οι λαμπερές παρουσίες ήταν πολλές και με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι ορισμένες ήταν άκρως εντυπωσιακές.

Η Florence Pugh έκλεψε όλα τα βλέμματα με τόσο με το υπέροχο φόρεμά της σε ροζ τόνους όσο και με το glam makeup look που επέλεξε. Η ηθοποιός μάλιστα βραβεύτηκε με το βραβείο Καλύτερης Διεθνούς Ανεξάρτητης Ταινίας, «Don't Worry Darling», κατά τη διάρκεια της τελετής.

Ακόμη μια μοναδική εμφάνιση ήταν εκείνη της Jenna Coleman, η οποία πόζαρε κατά την άφιξη, με ένα μαύρο φόρεμα με ένα ιδιαίτερα κομψό βολάν. Εκτός όμως από το φόρεμά της βέβαια εστιάσαμε στο μακιγιάζ της ξεχωρίζοντας το σαγηνευτικό βλέμμα της που πέτυχε με ένα έντονο smokey eye που συνδύασε με nude χείλη.

Οι stars πάτησαν λοιπόν το κόκκινο χαλί πιο εντυπωσιακές από ποτέ με beauty looks που θα συζητηθούν. Ρετρό, minimal αλλά ή μονοχρωματικά ήταν όλα τους υπέροχα.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα ωραιότερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.