ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτή είναι η πινελιά που ταιριάζει σε κάθε makeup look


Ελένη Τσούτση

12 Δεκεμβρίου 2022

Αυτή είναι η πινελιά που ταιριάζει σε κάθε makeup look
Instagram/ @nikki_makeup
Αν θέλετε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ μην ξεχνάτε να φροντίζετε τα φρύδια σας

Αφού ολοκληρώσουμε το μακιγιάζ, τοποθετούμε το πινέλο ή το μολύβι φρυδιών στο σχήμα των φρυδιών και πατάμε πάνω σε αυτό για να το τονίσουμε. Αν θέλουμε πιο έντονο αποτέλεσμα, βγαίνουμε ελαφρώς εκτός σχήματος και γεμίζουμε τυχόν κενά.

Σε περίπτωση που δείτε ότι τα φρύδια σας είναι αρκετά σκούρα μπορείτε να τα σβήσετε ελαφρώς με το πινέλο για foundation ή με ένα βουρτσάκι φρυδιών, στο οποίο έχετε ρίξει μία σταγόνα serum. Χτενίστε τα δύο με τρεις φορές και το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο φυσικό.

Jenny.Gr
Pexels

Είναι πολύ σημαντικό να τονίζετε τα φρύδια σας στο τέλος, αφού έχετε ολοκληρώσει το μακιγιάζ, καθώς αν το κάνετε στην αρχή μπορεί να σας φαίνονται αρκετά έντονα.

Το μολύβι φρυδιών είναι ένα προϊόν μακιγιάζ που πρέπει όλες οι γυναίκες να χρησιμοποιούν, ανεξάρτητα από το μακιγιάζ που επιλέγουν. Είναι ένα σημείο του προσώπου που αναδεικνύει όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μας, οφείλουμε λοιπόν να το περιποιούμαστε παραπάνω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.