ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

3 stars μας δείχνουν πώς να φορέσουμε το κόκκινο κραγιόν τα Χριστούγεννα


Ελένη Τσούτση

15 Δεκεμβρίου 2022

3 stars μας δείχνουν πώς να φορέσουμε το κόκκινο κραγιόν τα Χριστούγεννα
Instagram: @maryphillips
Το κόκκινο κραγιόν το έχουμε ταυτίσει με τα Χριστούγεννα και αυτές είναι οι 3 stars που μας εμπνέουν να το επιλέξουμε και αυτές τις γιορτές

Σιγά- σιγά αρχίζουμε να αισθανόμαστε όλο και περισσότερο το γιορτινό κλίμα και ήδη σχεδιάζουμε όλες τις glam εμφανίσεις μας. Το μακιγιάζ γίνεται πιο εντυπωσιακό από ποτέ και εκτός από τα glitters που θα κάνουν τα μάτια μας να λάμπουν στην κυριολεξία, εστιάζουμε και στα χείλη.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του festive μακιγιάζ, δεν είναι άλλος από το κόκκινο κραγιόν. Ακόμη και αν δεν θέλετε να αφιερώσετε πολύ χρόνο στο μακιγιάζ σας αυτές τις γιορτές, αρκεί ένα έντονο κόκκινο χρώμα στα χείλη για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο look.

Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που προβλέπεται ότι θα τιμηθεί ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις stars που το επέλεξαν και μας απασχόλησαν τελευταία. Αξίζει να δούμε πώς το φόρεσαν οι αγαπημένες μας celebrities λοιπόν για να εμπνευστείτε!

Sexy, θηλυκό και σαγηνευτικό το κόκκινο κραγιόν είναι η must επιλογή των γιορτών.

Alexa Chung

Diοr Addict - Shine Lipstick - 90% Natural Origin

Ανακαλύψτε το Dior Addict, το κραγιόν για λάμψη από τον Οίκο Dior. Σχεδιασμένη σαν αυθεντικό κομμάτι υψηλής ραπτικής, η συσκευασία του έχει διακοσμηθεί με ένα couture καπάκι. Η σύνθεση του Dior Addict, που αποτελείται από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης, αναδεικνύει τα χείλη με έντονο, πολύ λαμπερό χρώμα που διαρκεί 6 ώρες.

Jenny.Gr

Jennifer Lopez

Jenny.Gr

Kiko Milano Smart Fusion Lipstick 415 Raspberry

Πλούσιο, ενυδατικό κραγιόν με φωτεινό αποτέλεσμα. Η κρεμώδης υφή δημιουργεί στα χείλη υπέροχη αίσθηση, διατηρώντας τα απίστευτα μαλακά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Diane Kruger

Lancôme L'Absolu Rouge Cream 518 Amour Carmin

Jenny.Gr

Αποκτήστε χείλη πιο ακαταμάχητα από ποτέ, με το L'Absolu Rouge Cream Lipstick: πλούσια άνεση, βελούδινα χείλη, και φωτεινό κρεμώδες φινίρισμα. Τώρα, το έντονο χρώμα συναντά την άνεση στα χείλη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.