ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Viva Magenta! Πώς να βάλετε το top χρώμα του 2023 στο μακιγιάζ σας


Ελένη Τσούτση

15 Δεκεμβρίου 2022

Viva Magenta! Πώς να βάλετε το top χρώμα του 2023 στο μακιγιάζ σας
Instagram/ @zendaya
H απόχρωση του 2023 θα μας οδηγήσει στην καινοτομία, σύμφωνα με την Pantone και δεν θα μπορούσαν να μην ασπαστούν αυτή τη φιλοσοφία και τα beauty trends

Η Pantone όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ανακοίνωσε το χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά. Η κορυφαία απόχρωση για το 2023 είναι το magenta. Είναι φωτεινή αλλά και σκούρα, έχει υποτόνους του μπλε αλλά και του κόκκινου, και σε κάθε περίπτωση είναι άκρως εντυπωσιακή. Το καλύτερο; Μπορείτε να προσθέσετε τη συγκεκριμένη απόχρωση στο μακιγιάζ σας.

Viva magenta, λοιπόν!

Είναι μια ιδιαίτερη απόχρωση που αν την προσθέσετε στο μακιγιάζ σας, θα κάνετε ακόμη πιο κολακευτικό και δυναμικό το τελικό αποτέλεσμα.

Ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με άλλες αποχρώσεις, όπως ψυχρές ή ζεστές. Το μόνο βέβαιο είναι ότι το magenta θα μας απασχολήσει ακόμη περισσότερο τη νέα χρονιά. Μπορείτε να το εντάξετε στο νεσεσέρ σας, επιλέγοντάς το σε σκιά, ρουζ ή κραγιόν.

Από τη δημιουργία ενός monochrome makeup look, μέχρι το συνδυασμό με nude χρώματα, η σκιά magenta θα απογειώσει τόσο το glam όσο και το πιο απλό μακιγιάζ.

Gucci Rouge à Lèvres matte lipstick in 404 Cassie Magenta

Jenny.Gr

Charlotte Tilbury Pillow Talk Lip & Cheek Glow in Colour Of Passion

Jenny.Gr

Nars Single Eyeshadow in Fatale

Jenny.Gr

Essie Gel Nail Polish Gel Couture 300 The It Factor (Magenta)

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.