ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Aυτά είναι τα 3 makeup looks που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες


Ελένη Τσούτση

27 Δεκεμβρίου 2022

Aυτά είναι τα 3 makeup looks που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες
Instagram/ @clickmyworld
Ανεξάρτητα από την ηλικία, την προσωπικότητά σας, αλλά και το προσωπικό σας στιλ, οι παρακάτω επιλογές σας ταιριάζουν αναμφισβήτητα

Looks που τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας, αναδεικνύουν την femme fatale πλευρά σας, τονίζουν τα χαρακτηριστικά σας και εσείς αισθάνεστε πιο άνετες με τον εαυτό σας. Ειδικά αν αναζητάτε έναν ξεχωριστό τρόπο να «ενδυναμώσετε» το festive look σας, οι παρακάτω επιλογές στο μακιγιάζ είναι μοναδικές:

Κόκκινο Κραγιόν

Jenny.Gr

Ήταν είναι και θα παραμείνει για πάντα το προϊόν της απόλυτης θηλυκότητας. Ένα κόκκινο κραγιόν μπορεί μόνο του να στηρίξει ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ. Χαρίζει αυτοπεποίθηση, δίνει χρώμα στο πρόσωπο, ταιριάζει σε επίσημα βραδινά αλλά και σε χαλαρά πρωινά. Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει ένα κόκκινο κραγιόν στην τσάντα της matte, glossy, με shimmer ή ακόμα και ένα lip gloss. Γυναίκες στα 20, στα 40, στα 60 επιλέξτε το για τις ημέρες που θέλετε απλά να δείχνετε εκθαμβωτικές.

Τα Έντονα Φρύδια

Jenny.Gr

Είτε είστε έφηβη, είτε είστε άνω των 50, 60 να έχετε πάντα τονισμένα τα φρύδια σας. Είναι το βασικό χαρακτηριστικό στο πρόσωπό σας, που πρέπει να προσέχετε. Αφήστε στην άκρη το τσιμπιδάκι και αντί αυτού προτιμήστε ένα μολύβι φρυδιών ή ένα gel.

Smokey Eyes

Jenny.Gr

Έχετε το τέλειο αψεγάδιαστο σχήμα ματιών ή πλέον έχετε αρκετές γραμμές και ρυτίδες στη συγκεκριμένη περιοχή, όπως και αν είναι πρέπει να επιλέξετε smokey eyes. Εφαρμόστε καφέ, γκρι ή οποιαδήποτε σκούρα σκιά στο κινητό σας βλέφαρο, τονίστε εσωτερικά τις ρίζες των βλεφάρων σας και απλώστε 2-3 στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας. Το έντονο μάτι ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και μπορεί να το υποστηρίξει ακόμα και τις πρωινές ώρες.