ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Hailey Bieber: Αυτό είναι το απόλυτο lip combo για υπέροχα juicy χείλη


Ελένη Τσούτση

2 Ιανουαρίου 2023

Hailey Bieber: Αυτό είναι το απόλυτο lip combo για υπέροχα juicy χείλη
Η Hailey Bieber είναι το αγαπημένο μας beauty girl και δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε το 2023 με κάποια άλλη σταρ

H Bieber λατρεύει το TikTok και όλο το 2022 μοιράστηκε στιγμές από τη ζωή της– από τις glam εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί μέχρι ιδιαίτερες συνταγές αλλά και makeup tutorials και συμβουλές skincare. Άλλωστε, ως ιδρύτρια της σειράς ομορφιάς «Rhode Skin» φροντίζει να επικοινωνεί όλα τα αγαπημένα της προϊόντα και εμείς κρατάμε σημειώσεις.

Τη περασμένη χρονιά έγινε viral το «glazed donut skin» με την υπογραφή της Bieber. Φέτος, προβλέπουμε πώς το αγαπημένο μας it girl θα συνεχίσει να μας απασχολεί με τα υπέροχα makeup looks της. Πρόσφατα, λοιπόν ανέβασε ένα video που δείχνει πώς δημιουργεί ένα χαλαρό μακιγιάζ με προϊόντα πολλαπλών χρήσεων. Το συγκεκριμένο video έχει 3,9 εκατομμύρια views και πάνω από 2.000 σχόλια.

@haileybieber

a little glowy makeup vibe ✨🦋

♬ Snooze - SZA

Ανάμεσα στις αστραφτερές σκιές ματιών και το gel φρυδιών, το βήμα που τράβηξε την προσοχή μου είναι το lip combo που έκανε με 90s vibes.

Είμαι βέβαιη ότι ανυπομονείτε να μάθετε με ποια προϊόντα δημιουργεί αυτό το juicy αποτέλεσμα.

Nyx Professional Makeup Suede Matte Lip Liner

Jenny.Gr

Rhode Peptide Lip Treatment

Jenny.Gr

Δείτε στην παρακάτω gallery τα lip gloss που θα λατρέψετε το 2023:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.