ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα must-have πινέλα μακιγιάζ: Τι κάνει το καθένα και πώς να τα χρησιμοποιήσεις σωστά


Ελένη Τσούτση

4 Ιανουαρίου 2023

Τα must-have πινέλα μακιγιάζ: Τι κάνει το καθένα και πώς να τα χρησιμοποιήσεις σωστά
Shutterstock
Τα πινέλα μακιγιάζ είναι πολλά αλλά οι χρήσεις τους συγκεκριμένες και αν έχετε μπερδευτεί, εμείς σας έχουμε τα 10 must-have πινέλα μακιγιάζ που αναβαθμίσουν τα makeup looks σας. Δείτε παρακάτω ποια πινέλα σας λείπουν για να ολοκληρώσετε τη συλλογή σας

Με μια ματιά στα social media και backstage στα fashion shows, παρατηρούμε τους επαγγελματίες να έχουν τεράστια ποικιλία πινέλων και να χρησιμοποιούν διαφορετικό, για την παραμικρή λεπτομέρεια στο makeup. Αν έπρεπε να επιλέξουμε τα βασικά, τότε θα καταλήγαμε σε εκείνα που μπορούν να δημιουργήσουν ένα basic makeup look. Σταδιακά όμως κάθε γυναίκα, μπορεί να τα προσθέσει στο νεσεσέρ της και να δημιουργήσει μακιγιάζ που μοιάζει επαγγελματικό.

Τα πινέλα μπορεί να αλλάξουν τη πιοότητα του μακιγιάζ σας αφού τα προϊόντα εφαρμόζονται καλύτερα και αρκούν συγκεκριμένες κινήσεις για να έχετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Μπορεί στην αρχή να σας φανεί δύσκολο αλλά και το μακιγιάζ χρειάζεται εξάσκηση.

Jenny.Gr
Pexels

Πόσο συχνά όμως πρέπει να καθαρίζουμε τα πινέλα;

Αν το καθημερινό πλύσιμο όλων των πινέλων σας φαίνεται ανέφικτο, προσπαθήστε να το κάνετε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ειδικά σε εκείνα που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Για να κάνετε τη διαδικασία γρήγορα και αποτελεσματικά, σας προτείνουμε να προμηθευτείτε ένα makeup brush scrubber –στην αγορά κυκλοφορούν πολλά- και ένα καθαριστικό υγρό.

Ο δίσκος αυτός καθαρισμού θα παγιδεύει το μακιγιάζ και κάθε είδους ρύπους που έχει πάνω του το πινέλο, αφήνοντάς το πεντακάθαρο μέσα σε δευτερόλεπτα.

Αν θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας τότε ένα ολοκληρωμένο σετ πινέλων είναι ιδανικό. Παρακάτω θα βρείτε όλα τα πινέλα που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.