ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

8 καφέ mascaras που θα «γλυκάνουν» το βλέμμα σας


Ελένη Τσούτση

13 Ιανουαρίου 2023

8 καφέ mascaras που θα «γλυκάνουν» το βλέμμα σας
Instagram/@bizceizleyin
Η καφέ mascara δεν έχει τη δυναμική που θα έπρεπε και αυτοί είναι οι λόγοι που αξίζει να τη βάλετε στο καθημερινό σας μακιγιάζ

Το TikTok έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί, να «σπάει» και να επαναφέρει τις εμβληματικές τάσεις του μακιγιάζ. Δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτή τη στιγμή είναι το cat eye και η «clean» αισθητική στο μακιγιάζ.

Για να έχετε ένα πιο φυσικό βλέμμα, θα χρειαστείτε ένα ανάλαφρο concealer, μια απαλή σκιά αλλά και με καφέ mascara.Η καφέ mascara είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε τα μάτια και να δημιουργήσετε ένα πιο natural eye look, ενώ παράλληλα προσθέτετε όγκο και μήκος.

Jenny.Gr
Pexels

H καφέ απόχρωση είναι τέλεια αν σας αρέσουν τα φυσικά looks ενώ η μαύρη απόχρωση αν θέλετε ένα πιο δραματικό μακιγιάζ με ένταση στα μάτια.

Η mascara εξάλλου είναι μάλλον το ευκολότερο (μετά το κραγιόν) προϊόν μακιγιάζ που μπορεί να χρησιμοποιήσει μία γυναίκα. Απλώς κρατάτε το ειδικό βουρτσάκι, την απλώνετε στις βλεφαρίδες κάνοντας κινήσεις ζιγκ-ζαγκ και είστε έτοιμες! Plus, ένα πλεονέκτημα της καφέ mascara είναι ότι αν εφαρμόσετε και στις κάτω βλεφαρίδες, τότε θα δείχνετε πιο φρέσκιες και ξεκούραστες.

Πριν λοιπόν εφαρμόσετε και πάλι την κλασική μαύρη mascara στις βλεφαρίδες σας, δώστε μια ευκαιρία στη καφέ mascara και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.