ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Under Contouring: Η τεχνική της Hailey Bieber για τέλειες γωνίες


Ελένη Τσούτση

18 Ιανουαρίου 2023

Under Contouring: Η τεχνική της Hailey Bieber για τέλειες γωνίες
Instagram/@ haileybieber
Υπάρχει ένα νέο viral hack στο μακιγιάζ που κατακλύζει το TikTok και έρχεται από την Mary Phillips, την προσωπική makeup artist της Hailey Bieber

Το μακιγιάζ της Hailey Bieber ξεχωρίζει για τις λάμψη αλλά το υπέροχο contouring που αναδεικνύει μοναδικά τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Η προσωπική makeup artist του μοντέλου θέλησε να μοιραστεί ένα μυστικό που εφαρμόζει πάντα στην Hailey και εμείς κρατάμε σημειώσεις. Η ίδια ανέβασε το video στο TikTok και μέχρι τώρα έχει 2,5 εκατομμύρια προβολές δείχνοντας πόσο ενδιαφέρει το συγκεκριμένο makeup trick τους χρήστες.

Η τεχνική για τέλειο contouring που χρησιμοποιεί ονομάζεται «Under contouring» και αυτό σημαίνει ότι εφαρμόζει πρώτα το bronzer και έπειτα τo foundation.
Είναι μια αντισυμβατική τεχνική, αλλά πολύ αποτελεσματική.

Το έξυπνο hack, δημιουργεί ένα φυσικό φινίρισμα με γυαλάδες.

Στο πρώτο της TikTok, η makeup artist είπε: «Λατρεύω τα video όλων να αναδημιουργούν την τεχνική μου, σκέφτηκα γιατί να μην γίνω μέλος του TikTok και να κάνω τα δικά μου. Με αυτή τη τεχνική είναι σαν να δημιουργείς γωνίες και να τονίζεις τα σωστά σημεία».

@makeupbymaryphillips lmk if you have questions! First video please be nice! Lol 🥰 #maryphillipsmakeup #maryphillipshack #contourtechnique #foundationhack #makeuphack ♬ Lo-fi hip hop - NAO-K

Το contouring άλλωστε ως τεχνική στο μακιγιάζ αυτό που θέλει είναι να δημιουργήσει κοψίματα και γραμμές στα σημεία που θέλετε να αναδείξετε και να κρύψει τυχόν ατέλειες. Η τεχνική των γραμμών, θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε τα σημεία που πρέπει να εφαρμόσετε τις σκούρες αποχρώσεις αλλά και εκείνα που θα εφαρμόσετε τις πιο ανοιχτές.

Armani Neo Nude A-Line Contour

Jenny.Gr

NYX Pro Makeup 3 Steps To Sculpt Face Sculpting Palette

Jenny.Gr

Seventeen Illuminate & Contour Set

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.