ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Kim Kardashian μας δείχνει πώς να μη βαφόμαστε και γίνεται viral. Ευχαριστούμε Kim


Ελένη Τσούτση

19 Ιανουαρίου 2023

Η Kim Kardashian μας δείχνει πώς να μη βαφόμαστε και γίνεται viral. Ευχαριστούμε Kim
Instagram/@ kimkardashian
Δεν φανταζόμασταν πως η Kim θα κάνει ένα άκρως αποτυχημένο makeup tutorial και όμως το έκανε και μας έδειξε με τον πιο ευφάνταστο τρόπο πώς ένα μακιγιάζ μπορεί να καταλήξει σε μια πραγματική καταστροφή

Το makeup look της Kim Kardashian τα τελευταία χρόνια είναι συγκεκριμένο και θα λέγαμε ότι έχει δημιουργήσει τη δική της υπογραφή, με έντονο contouring, nude αποχρώσεις και γυαλάδες. Η ίδια μάλιστα είχε δημιουργήσει και δική της σειρά μακιγιάζ αλλά η αδερφή της Kylie κατάφερε να ξεχωρίσει στη βιομηχανία της ομορφιάς με το brand της «Kylie Cosmetics».

Τώρα έρχεται να μας δείξει με ένα ανατρεπτικό video στο TikTok πώς χρησιμοποιεί η ίδια τα αγαπημένα της Kylie Cosmetics προϊόντα. Μη περιμένετε όμως να δείτε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ. Η Kim δημιούργησε ένα τρομακτικό μακιγιάζ που σίγουρα δε θα θέλατε να κάνετε.

Το video συγκέντρωσε περισσότερα από 18 εκατομμύρια views ενώ μας παρουσίαζε ότι απλώνει μια λάθος απόχρωση foundation σε υπερβολική ποσότητα και τονίζοντας με εξωπραγματικό τρόπο τα φρύδια της.

@kimandnorth

♬ original sound - Lily

Χμ…μάλλον τρόλαρε την Kylie αλλά και εμάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.