ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτό το TikTok φίλτρο θα σε μάθει να κάνεις την τέλεια γραμμή eyeliner


Ελένη Τσούτση

23 Ιανουαρίου 2023

Αυτό το TikTok φίλτρο θα σε μάθει να κάνεις την τέλεια γραμμή eyeliner
Τώρα δεν έχετε δικαιολογίες ότι δεν ξέρετε να κάνετε καλό eyeliner

Μπορεί να έχετε δει εκατοντάδες tutorials για το πώς θα δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό eyeliner, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα έχετε καταφέρει (σας καταλαβαίνω απόλυτα). Μπορεί λοιπόν να εφαρμόζετε το foundation τέλεια, να βάζετε mascara εξίσου καλά αλλά να δυσκολεύεστε να κάνετε το τέλειο cat eye. To ΤikTok όμως έρχεται να σας δώσει τη λύση με ένα νέο φίλτρο που υπόσχεται να βάζετε eyeliner σαν pro.

To φίλτρο αυτό δημιουργήθηκε από την Grace M Choi και δηλώνει ότι θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα υπέροχο eye look που ταιριάζει και με το σχήμα του προσώπου σας. Γιατί το μυστικό του eyeliner κρύβεται στη συμμετρία με+τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

Οι περισσότερες γυναίκες που δοκίμασαν το φίλτρο στην εφαρμογή χρησιμοποιούσαν υγρό eyeliner, καθώς η κρεμώδης φόρμουλα βοηθάει τη διαδικασία.Μόλις πατήσετε κλικ πάνω στο φίλτρο, το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι το φίλτρο που θα απλωθεί πάνω από τα μάτια και τη μύτη σας και έχει τρεις διαφορετικές γραμμές (ροζ, κίτρινο και μπλε) που προεξέχουν στην άκρη του ματιού σας. Αυτές οι τρεις γραμμές θα σας κατευθύνουν και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι απλά υπέροχο!

Jenny.Gr

Δείτε το eyeliner που σχηματίστηκε με τη βοήθεια του φίλτρου και χωρίς αυτό!

Jenny.Gr

Η παρακάτω gallery έχει όλα τα eyeliners της αγοράς που θα χαρίσουν μοναδική διάρκεια στο μακιγιάζ των ματιών σας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.