ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ταλαιπωρείσαι με την έντονη λιπαρότητα; Μία setting powder θα σε σώσει


Ελένη Τσούτση

24 Ιανουαρίου 2023

Ταλαιπωρείσαι με την έντονη λιπαρότητα; Μία setting powder θα σε σώσει
Instagram/@ lucyhale
Όταν δημιουργείς ένα όμορφο μακιγιάζ το ζητούμενο είναι να παραμείνει καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας στη θέση του, αν αυτό δεν είναι εφικτό τότε πρέπει να προσθέσεις στη συλλογή με τα καλλυντικά σου μια setting powder

Όταν δημιουργείς ένα όμορφο μακιγιάζ το ζητούμενο είναι να παραμείνει καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας στη θέση του, αν αυτό δεν είναι εφικτό τότε πρέπει να προσθέσεις στη συλλογή με τα καλλυντικά σου μια setting powder.

To πιο ενοχλητικό φαινόμενο στο μακιγιάζ είναι να γυαλίζει η επιδερμίδα μας και να εμφανίζεται μια έντονη λιπαρότητα. Τι μπορούμε να κάνουμε για να μειώσουμε αυτή την αίσθηση; Οι makeup artists προτείνουν να εφαρμόσουμε μια setting powder που θα μας απαλλάξει από τις γυαλάδες. Plus, βοηθάει στο να βάζουμε πιο εύκολα τόσο το ρουζ όσο και το highlighter.

Jenny.Gr

Είναι το μυστικό για να έχουμε ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ με διάρκεια.

Η setting powder είναι μια λευκή και στην ουσία διάφανη πούδρα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο ή κάλλιστα να φορεθεί και χωρίς foundation για να μειώσει τυχόν γυαλάδες στο πρόσωπο και να βελτιώσει τη χρωματική ομοιομορφία. Ακόμη, μια setting powder με shimmer μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο, αλλά και τον λαιμό ή όποιο άλλο σημείο θέλετε για να δώσετε extra λάμψη στο αποτέλεσμα. Οι χρήσεις της είναι πολλές και αυτό την κάνει ακόμη πιο πολύτιμη στο καθημερινό σας μακιγιάζ.

Και τώρα που σας ενημερώσαμε για όλες τις λεπτομέρειες δεν έχετε παρά να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.