ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 εύκολες braids για τις μέρες που δεν ξέρετε τι να κάνετε με τα μαλλιά σας (και τη ζωή σας)


Ελένη Τσούτση

23 Ιανουαρίου 2023

5 εύκολες braids για τις μέρες που δεν ξέρετε τι να κάνετε με τα μαλλιά σας (και τη ζωή σας)
Instagram/@sidselalling
Δείτε τις ωραίοτερες πλεξίδες που είναι viral αυτή την στιγμή στο Instagram και επιλέξτε την αγαπημένη σας

Κάθε Δευτέρα δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με τη ζωή μας, θα ξέρουμε με τα μαλλιά μας; Γι'αυτό είμαστε εδώ για να σας δώσουμε ιδέες για το πώς να φτιάξετε τα μαλλιά σας, εύκολα, γρήγορα και stylish. Όσον αφορά τη ζωή σας σιγά σιγά.

Ναι, ναι και αυτόν τον χειμώνα οι πλεξίδες πρωταγωνιστούν στα hair trends. Ανακαλύψαμε τα πιο εύκολα braids που θα μπορέσετε να κάνετε μόνες σας και θα φαίνεται σαν να έχετε περιποιηθεί το hairstyle σας like a pro. Το συγκεκριμένο hair look είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε καθώς χρειάζεται λίγο χρόνο και χαρίζει μοναδικό στιλ. Άλλωστε, τα στιλ πλεξίδας είναι τόσα πολλά και τόσο διαφορετικά μεταξύ τους που θα μπορούσατε να βγάλετε ακόμη και 365 μέρες αν αποφασίζατε να κάνετε μια κάθε μέρα.

Τα brais έχουν ξετρελάνει τόσο τα catwalks όσο και το street style και όπως φαίνεται θα τις βλέπουμε παντού. Και δεν είναι καθόλου παράλογο, αν σκεφτούμε ότι ένα braid look, μπορεί να μας μεταμορφώσει κάθε απλό outfit. Γι' αυτό, ας γίνουμε το γρηγορότερο δυνατό braid experts, γιατί όπως όλα δείχνουν είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να επιλέξουμε.

Τα παρακάτω braids θα σας ενθουσιάσουν και θα σας εμπνεύσουν. It's a promise!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.