ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 foundations που θα αναβαθμίσουν το μακιγιάζ σου, αν είσαι 50+


Ελένη Τσούτση

31 Ιανουαρίου 2023

5 foundations που θα αναβαθμίσουν το μακιγιάζ σου, αν είσαι 50+
Instagram/@ thesecretdiaryofa90sgirl
Η επιλογή foundation δεν είναι τόσο εύκολη αλλά πλέον έχουμε τόσα brands που έχουν δημιουργήσει ειδικές φόρμουλες για όλες τις ανάγκες. Σήμερα θα κάνουμε focus στα foundations που απευθύνονται στις γυναίκες 50+

Μια λάθος επιλογή foundation μπορεί να χαλάσει ακόμη και το πιο όμορφο μακιγιάζ και να κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο θαμπό και κουρασμένο. Πρώτα από όλα, πρέπει να μιλήσουμε για την ενυδάτωση που πρέπει να γίνεται πριν από την εφαρμογή του foundation. Φυσικά εξαρτάται αν θέλετε ένα ματ ή ένα glowy φινίρισμα. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές εκεί έξω και αυτό μπορεί να είναι και εμπόδιο πολλές φορές. Προτείνουμε να μην ρωτήσετε μια καλή σας φίλη για το ποιο foundation να επιλέξετε αλλά να κάνετε την αναζήτηση που πρέπει. Αυτή είναι πάντα μια καλή αρχή.

Το foundation μπορεί να εισχωρήσει στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και να κάνει το δέρμα να δείχνει caky και βαρύ. Έτσι, οι experts επισημαίνουν ότι είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα προϊόν που είναι ιδανικό για την ηλικία και τις ανάγκες σας.

Yπάρχουν λοιπόν πολλές φόρμουλες που απευθύνονται σε γυναίκες άνω των 50. Τα foundation που απευθύνονται σε μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες έχουν σχεδιαστεί ώστε να ενυδατώνουν την επιδερμίδα ενώ καλύπτουν τυχόν ατέλειες χαρίζοντας στο πρόσωπο μια αίσθηση ανόρθωσης.Με το πέρασμα του χρόνου, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και ένα foundation (χωρίς φυσικά να αμελείτε και το συστηματικό skincare) μπορεί να κάνει θαύματα!

Το μυστικό βρίσκεται στη σωστή ποσότητα, όσο λιγότερο προϊόν τόσο το καλύτερο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.