ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Romantic vibes: Τα ωραίοτερα makeup looks με πρωταγωνιστή το ροζ


Ελένη Τσούτση

1 Φεβρουαρίου 2023

Romantic vibes: Τα ωραίοτερα makeup looks με πρωταγωνιστή το ροζ
Instagram/@bizceizleyin
To ροζ στα καλύτερά του. Ο ρομαντισμός και η girly διάθεση θα πρωταγωνιστήσουν στο μακιγιάζ μας αυτή την άνοιξη

H τάση «Barbiecore» ήρθε για να σκορπίσει το ροζ όχι μόνο στα ρούχα μας αλλά και στο μακιγιάζ μας. Η άνοιξη άλλωστε είναι μια αναπνοή μακριά μας και ο κόσμος της ομορφιάς μπαίνει σε άλλους ρυθμούς σιγά σιγά, σε ρυθμούς ξεγνοιασιάς και ελευθερίας. Ροζ σκιές, ρουζ, κραγιόν δημιουργούν έναν υπέροχο συνδυασμό που αποτυπώνεται σε κάθε makeup look που μας φτιάχνει τη διάθεση. Είστε έτοιμες για αυτό το μαγικό ταξίδι στον ροζ κόσμο;

Είναι πιο φρέσκια από τις γήινες και πιο εντυπωσιακή από τη μαύρη, ενώ αν επιλέξετε την σωστή για τον τόνο της επιδερμίδας σας απόχρωση ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Παρόλα αυτά, επειδή ξέρουμε, και καταλαβαίνουμε, πως δεν έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε τέτοια χρώματα στο μακιγιάζ των ματιών σας, ψάξαμε, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε παρακάτω ιδέες του Instagram για να σας πείσουμε να το τολμήσετε.

Από πιο ιδιαίτερα looks με φούξια σκιές, μέχρι πιο διακριτικά με μία υποψία ανοιχτής ροζ σκιάς στα βλέφαρα, αποκλείεται να μην βρείτε ένα μακιγιάζ που θα σας αρέσει για να υιοθετήσετε το trend.