ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να πετύχετε ένα ελαφρύ πρωινό μακιγιάζ για το γραφείο


Ελένη Τσούτση

3 Φεβρουαρίου 2023

Πώς να πετύχετε ένα ελαφρύ πρωινό μακιγιάζ για το γραφείο
Instagram/@bizceizleyin
Το πρωινό μακιγιάζ είναι πάντα express και φυσικό αφού ο χρόνος τρέχει πιο γρήγορα. Όλες το ξέρουμε αυτό.

Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι περιποιημένες και προσεγμένες για το γραφείο τους ή για την πρωινή τους βόλτα. Ωστόσο οι υπερβολές δεν ταιριάζουν στο πρωινό look. Ακόμα και αν έχετε ένα επίσημο meeting, το μακιγιάζ σας πρέπει να μένει στα πλαίσια του flawless makeup look.

Φροντίστε να κάνετε μία καλή βάση στο πρόσωπό σας, αποφεύγοντας τα βαριά makeup και προτιμήστε κάποιο ενυδατικό. Αν έχετε σημάδια ή μαύρους κύκλους που θέλετε να καλύψετε χρησιμοποιήστε concealer τοπικά.

Αποφύγετε επίσης και την πούδρα για να μπορεί η επιδερμίδα σας να αναπνέει όλη την ημέρα. Με γήινες σκιές ή με ένα μολύβι ματιών μπορείτε να τονίσετε ελαφρώς το μάτι σας. Μην κάνετε γωνίες ή περίτεχνες τεχνικές στο βάψιμο των ματιών σας. Μην αμελήσετε να δώσετε χρώμα στο πρόσωπό σας, με ένα ρουζ και σίγουρα να ενυδατώσετε τα χείλη σας με ένα lip balm αφού πλέον φοράμε παντού μάσκα προστασίας και ίσως ένα έντονο κραγιόν δεν είναι η κατάλληλη επιλογή.

Σε αντίθεση με το makeup και τα μάτια, στα χείλη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα έντονο κραγιόν και να δημιουργήσετε statement στην εμφάνισή σας.

Σε κάθε περίπτωση πριν κάνετε οποιοδήποτε μακιγιάζ μην ξεχάσετε πρώτα να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας, με την κρέμα ημέρας.