ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Άγιος Βαλεντίνος: Έχουμε το ιδανικό makeup look, όπως κι αν γιορτάσεις


Ελένη Τσούτση

14 Φεβρουαρίου 2023

Άγιος Βαλεντίνος: Έχουμε το ιδανικό makeup look, όπως κι αν γιορτάσεις
Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι η μέρα που γιορτάζουμε τον έρωτα και την αγάπη και εμείς σας έχουμε τις ωραιότερες προτάσεις για το μακιγιάζ σας που θα σας κάνουν να λάμψετε

Είτε έχετε προγραμματίσει να περάσετε αυτή τη ρομαντική μέρα με τον σύντροφό σας, είτε με τις φίλες σας ή ακόμη και μόνες σας επιλέξτε ένα υπέροχο μακιγιάζ που θα σας φτιάξει πρώτα από όλα τη διάθεση. Sexy, minimal, σοφιστικέ, ό,τι ταιριάζει στην αισθητική σας και το προσωπικό σας στιλ. Φυσικά, το μακιγιάζ είναι το βήμα που θα ολοκληρώσει το outfit της ημέρας και μπορεί να είναι εμπνευσμένο από τα χρώματα και το ύφος του look σας. Από το δροσερό δέρμα μέχρι τα έντονα κόκκινα χείλη και τη ροζ σκιά ματιών, υπάρχουν μερικές πινελιές που θα κάνουν το makeup look σας μοναδικό.

Οι επιλογές για ραντεβού είναι πολλές.Το μακιγιάζ αφήστε το επάνω μας καθώς σας έχουμε όλο το inspo που χρειάζεστε για την κάθε περίσταση. Spoiler alert: Τα χείλη θα είναι οι πρωταγωνιστές.

1. Dinner time

Jenny.Gr

Αν έχεις κανονίσει ένα ρομαντικό ραντεβού σε κάποιο εστιατόριο, σου προτείνουμε ένα εντυπωσιακό κόκκινο κραγιόν. Γιατί το κόκκινο είναι το χρώμα της αγάπης και δείχνει πάντα σαγηνευτικό και κολακευτικό. Θα φωτίσει όλο το πρόσωπό σου και μπορείς να το συνδυάσεις με πολλές στρώσεις mascara. Το πιο σημαντικό για την εφαρμογή του κόκκινου κραγιόν είναι το περίγραμμα και φυσικά το φινίρισμα που μπορεί να γίνει με ένα ζουμερό lip gloss.

2. Drink o'clock

Jenny.Gr

Η ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι το βασικό μυστικό ενός επιτυχημένου natural makeup, καθώς είναι ο μόνος τρόπος να έχεις ελαφριά και λαμπερή κάλυψη. Άρα για να πετύχεις την ιδανική, απαλή βάση θα πρέπει αρχικά να έχεις φροντίσει το πρόσωπό σου να είναι ενυδατωμένο, καθαρό και λαμπερό. Πρέπει να τονίσεις συγκεκριμένα σημεία του προσώπου σου, για να δείχνεις περιποιημένη και λαμπερή. Είναι απαραίτητο να τονίσεις τις βλεφαρίδες με mascara αλλά και το σχήμα των φρυδιών σου. Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, τα φρύδια αποτελούν το βασικό στοιχείο του προσώπου και μάλιστα θα τονίσουν και το βλέμμα σου. Το κλειδί όμως του μακιγιάζ είναι τα glossy χείλη. Αυτό που θα χρειαστείτε για να τονίσεις τα χείλη σου εκτός από το αγαπημένο σου lip gloss, είναι ένα μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση. Ένα σωστό περίγραμμα κάνει πάντα την διαφορά.

3. Breezy Brunch

Jenny.Gr

To makeup trend «Barbiecore» συναντά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και το αποτέλεσμα είναι ρομαντικό και girly ταυτόχρονα. Οι αποχρώσεις του ροζ πρωταγωνιστούν στα χείλη, τα μάτια και τα ζυγωματικά και το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό. Η έντονη διάθεση για πιο κραυγαλέα χρώματα είναι έκδηλη και το barbiecore trend ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το mood. Είναι λοιπόν σίγουρο πως, αν δεν το έχει κάνει ήδη, θα βάλει λίγο ροζ στη ζωή σου, όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στο μακιγιάζ σου.

4. Date-night at home

Jenny.Gr

Στην περίπτωση που μείνεις σπίτι με τον σύντροφό σου ή τις κολλητές σου, πες ναι σε κάτι extra στο μακιγιάζ. Μην μείνεις σε ένα φυσικό μακιγιάζ, τόλμησε κάτι διαφορετικό. Ένα μπορντό χρώμα στα χείλη και glitters στα μάτια μπορούν να δημιουργήσουν ένα υπέροχο combo που σίγουρα θα σε εμπνεύσει να βγάλεις υπέροχες φωτογραφίες. Οι επιλογές είναι πολλές από ένα dark μοβ, ένα σκούρο καφέ μέχρι ένα sexy βαθύ κόκκινο και το μόνο που έχεις είναι να γνωρίζεις την ακριβή απόχρωση της επιδερμίδας σου ώστε να βρεις και το ιδανικό σκούρο κραγιόν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.