ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Frosted eyeshadow: H Y2K τάση που επέστρεψε και φέρνει χαρά στο μακιγιάζ μας


Ελένη Τσούτση

15 Φεβρουαρίου 2023

Frosted eyeshadow: H Y2K τάση που επέστρεψε και φέρνει χαρά στο μακιγιάζ μας
Instagram/@Clayton Hawkins
Ένα ακόμη beauty trend με Υ2Κ vibes επιστρέφει και πρόκειται για το frosted eye look

Η Υ2Κ αισθητική κατακλύζει και τον κόσμο της ομορφιάς και μάλιστα συνεχώς ξεπηδούν πολλά trends που επιστρέφουν από το παρελθόν. Αναμεσά τους είναι και μια σκιά ματιών που χαρίζει ένα μοναδικό glam look. H frosted σκιά είναι μια αστραφτερή σκιά ματιών, που γνωρίζουμε σχεδόν όλοι, και μας θυμίζει τα video clips αγαπημένων μας popstars από τα 90s.

Πιο συγκεκριμένα, η frosty σκιά ματιών είναι μια ασημί μπλε απόχρωση που λατρεύουν όλοι οι makeup artists τώρα και δεν σταματάμε να βλέπουμε να φορούν τα it girls στα social media. «Αναζητούμε έμπνευση στο παρελθόν και εφευρίσκουμε εκ νέου μια διαφορετική προσέγγιση» αναφέρει η Louise Zizzo, makeup artist της MAC στο Byrdie. «Εκπομπές όπως το Euphoria έχουν κάνει viral αυτό το μακιγιάζ. Αυτή η τάση είναι παιχνιδιάρικη, φρέσκια και έχει μια φουτουριστική αίσθηση που νομίζω ότι ο κόσμος θέλει και χρειάζεται αυτή τη στιγμή».

Υπάρχουν δύο βασικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν δοκιμάσετε αυτό το trend: πού τοποθετείτε το προϊόν και ποιο τύπο γυαλάδας επιλέγετε. Κάτι που τονίζουν οι ειδικοί είναι να ότι πριν εφαρμόσετε την αγαπημένη σας frosted σκιά, να εφαρμόσετε στην περιοχή των ματιών primer, αυτό θα χαρίσει διάρκεια στο eye look σας.

Τα παρακάτω μακιγιάζ θα σας χαρίσουν όση έμπνευση χρειάζεστε για να τολμήσετε και εσείς το frosted look:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.